25 October 2009

Kecewa dengan persembahan


Arsenal semalam mensia-siakan peluang untuk berada di tangga teratas liga dan memintas MU malam tadi gara-gara gagal menyengat peluang di hadapan pintu gol. Walaupun selesa di separuh masa pertama dengan 2-0. Namun dengan semangat yang komited oleh West Ham bersama pengurus barunya Arsenal terikat dengan keputusan seri. Kekecawaan jelas terlihat sehingga aku sukar meminjamkan mata untuk tidur malam tadi. Mungkin selepas ini terpaksa melupakan permainan menarik dan perlukan banyak gol untuk merangkul kejuaraan. In Arsene Wenger We Trust. Tahniah diucapkan oleh Liverpool kerana berjaya menghancurkan harapan semua penyokong Man United di Malaysia.

4 comments:

  1. kecewa banget..
    patutnye menang..

    ReplyDelete
  2. mula2 aku dah seronok sbb man u kalah.kurang lg point diorg.

    tp pas abes game aku rasa mcm nak g ludah song. main mcm gampang.

    ReplyDelete
  3. mannone juga tidak memaparkan aksi cemerlang.

    tapi adat laa main away kan...

    ReplyDelete
  4. meminjamkan mata tu ape?

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan