28 October 2009

Arsenal vs Liverpool


Perlawanan : Arsenal vs Liverpool
Stadium : Emirates Stadium
Kick-off : 2:45 pagi
Piala : Carling Cup

Arsenal akan menentang Liverpool pada pagi esok di Emirates Stadium.. Mungkin tak de live kat astro..Fabianski dan Samir Nasri akan beraksi pada pagi esok.... Perlawanan terakhir antara arsenal dan liverpool adalah di Anfield dimana arsenal dan liverpool seri dalam perlawanan tersebut dengan keputusan 4-4.. 4 gol dijaringkan oleh Arshavin.. 2 gol dari Torres dan 2 gol dari Benayoun.... Mungkin pada pagi ini Arsenal boleh memenangi perlawanan ini kerana:

  • Samir Nasri kembali dan akan beraksi menentang Liverpool
  • Senderos and Silves akan beraksi sebagai centreback dan mereka mungkin akan berusaha bersungguh-sungguh untuk menarik perhatian Wenger
  • Gibbs juga akan turun beraksi kerana dia mempunyai ciri-ciri seperti Clichy.. tetapi bagi aku Gibbs lagi bagus.
  • Ramsey dan Merida mungkin menjadi Key Player Arsenal terutama sekali Ramsey
  • Bendtner dan Eduardo mungkin akan beraksi
  • Sanchez Watt.. bakal menjadi star Arsenal
  • Gerrard dan Torres tidak akan beraksi

18 pemain Arsenal yang disenaraikan untuk menentang Liverpool
  1. Wojciech Szczesny
  2. Lukasz Fabianski
  3. Phillippe Senderos
  4. Kyle Bartley
  5. Mikael Silvestre
  6. Kieran Gibbs
  7. Kerrea Gilbert
  8. Fran Merida
  9. Francis Coquelin
  10. Craig Eastmond
  11. Emmanuel Frimpong
  12. Aaron Ramsey
  13. Mark Randall
  14. Samir Nasri
  15. Eduardo
  16. Gilles Sunu
  17. Nicklas Bendtner
  18. Sanchez Watt

Berita kecederaan :
  1. Jack Wilshere (tidak akan beraksi menentang Liverpool pada pagi esok)
  2. Armand Traore (tidak akan beraksi menentang Liverpool)

2 comments:

  1. ade live mlm ni..
    Arsenal vs Liverpool
    kul 3.40am channel Astro Super Sport

    ReplyDelete
  2. kalo anda takde astro, tapi ada internet akses macam aku, leh masuk website neh:

    http://www.carling.com/carlingcup/livescores/

    aku belom test lagi keberkesanannya. tapi pagi neh aku nak try.

    dorang pon ade siaran streaming tapi aku rase kita kat malaysia tak boleh tgk.

    semoga skuad meriam muda malam ini mampu hasilkan kejutan mengkagumkan buat kita selaku pemerhati2 arsenal fc.

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan