Vela tinggalkan Arsenal Januari ini ??

Arsenal berhadapan dengan risiko kehilangan Carlos Vela pada Januari tahun depan selepas spy Atikah di Sepanyol mengesahkan yang Xerez berminat untuk membawa Vela keluar dari Arsenal Januari ini..

Dan yang paling Atikah risaukan ialah tahun hadapan ialah tahun Piala Dunia.. Sudah semestinya Vela berhasrat untuk muncul bersama skuad Mexico ke Afrika Selatan tahun depan.. Dan untuk mendapatkannya Vela perlu beraksi secara lebih kerap lagi bersama skuad utama Arsenal..

Itu sudah semestinya sukar untuk Wenger berikan memandangkan Bendtner semakin mengukuhkan kedudukannya sebagai penyerang pilihan Wenger.. Tapi Atikah rasakan kalau Vela meninggalkan Arsenal pada Januari ini.. Ianya merupakan keputusan yang paling bodoh pernah dilakukan Vela..

Tapi selagi tawaran rasmi tidak diberikan.. Vela masih milik Arsenal.. Dan kita tidak perlu risaukannya.. Ianya mungkin hanya angan-angan Xerez.. Kerana Atikah yakin Wenger tidak akan melepaskan Vela dengan mudah.. Adios!!

Comments

  1. hmm.. kemungkinan ntk Vela pergi secara loan mungkin berlaku sekiranye Wenger berhasrat nk dapatkan khidmat Chamakh Januari nih..
    huhu~

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil