Thanks David Beckham !!

Selepas ramai pemain-pemain England mula mengutuk mahu pun mengkritik Eduardo dan jurulatih Croatia.. Muncul David Beckham yang mempertahankan Eduardo.. Walau pun Beckham merupakan bekas pemain MU.. Namun Beckham bukanlah anti Arsenal.. Dan Beckham juga pernah training bersama skuad Arsenal pada tahun 2007 yang lalu..

Atikah cuma ambil beberapa ayat Beckham yang jelas mengharukan Atikah.. Dan sudah semestinya fan Arsenal juga tenang apabila mendengarnya.. "Sudah terlalu lama orang katakan tentang dive ini.. Tiada siapa mahu melihatnya.. Dan ianya cukup mengecewakan apabila ianya berlaku.."

"Ianya berlaku setiap minggu.. Dan Eduardo bukanlah orang pertama yang melakukannya.. Edurdo merupakan pemain yang bagus.. Dan tidak lama dahulu dia mengalami kecederaan yang teruk.. Anda tidak tahu apa yang dia fikirkan.. Dia mungkin cuba mengelak dari tackle tersebut untuk mengelakkan dirinya daripada cedera kembali"..Rooney juga jelas dive semasa menentang Slovenia di mana Atikah sendiri pergi menyaksikan perlawanan tersebut dengan menyokong Slovenia.. Dan terdapat juga bukti yang dia mengaku kepada Gerrard yang dia dive.. Macam tahu?? Gerak mulut Rooney dan Gerrard.. Tetapi Rooney x pula diban.. So jangan asyik nak salahkan Eduardo.. Sesungguhnya ada sebab di sebalik dia dive.. Yang Atikah pasti ialah untuk megelakkan dia injured.. Dan Rooney pula dive kerana nakkan penalti.. Adios!!

Comments

  1. ish ish ish... tak habis lagi dive2 ni. dah tak de modal lain ke nak menulis. hmmmm....

    ReplyDelete
  2. citer dive ni takkan abis selagi kebenaran tak di tegakkan..yelh kn..bila time player arsenal wat..sibuk fan2 team lain boo player arsenal..bila player man.u wat, UEFA pun wat tak tau plak..cm kena pukau dgn setan supaya kesalahan player man.u tak nmpk..tp nk wat cm ner kn..dh nama jolokan team pun setan merah..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil