13 September 2009

Padan muka Adebayor

Spy Atikah semalam telah mengesahkan yang Adebayor sedang disiasat apabila hampir sahaja membuatkan fan-fan Arsenal bergaduh.. Dan juga kerana memijak muka Van Persie.. Adebayor yang mengatakan telah meminta maaf kepada Van Persie.. Yang di mana Van Persie menyangkalnya.. Berkemungkinan akan diban dalam 2 hingga 6 perlawanan..

Namun buat masa ini semuanya masih dalam penyiasatan.. Atikah harap Adebayor akan diban dalam 6 perlawanan di samping tidak boleh mewakili mana-mana pasukan apabila bertemu dengan Arsenal dalam kesemua kejohanan..

Dalam pada itu tonggak utama dan kapten pasukan Standart Liege berusia 21 tahun iaitu Steven Defour mengalami kecederaan.. Dan ini sudah semestinya akan menempangkan jentera tengah Standart Liege semasa bertemu Arsenal pagi Khamis ini.. Okey ini sahajalah berita yang Atikah nak sampaikan.. Adios!!

2 comments:

  1. gua bengang gila ngan adebayor ni. memang dia 'bakar line' btul. tp bila pikir balik apa yg dia cakap, ada betul jugak atikah. fan2 arsenal kt england sana memang melampau sikit. kita cuma pikir adebayor sorg je bole wat beribu2 org fan ars bengang. tp bila beribu2 org fan ars kutuk n maki dia sebelum n semasa game tu mcm mana plak perasaan dia? mesti lg sakit ati dia. tp dia 'wajib' utk kena tindakan fa sebab sepak muka persie. pasal tu mmg gua bengang gila ngan dia. kalau gua yg jadi persie masa tu dh kena penumbuk dh pak hitam tu. - mode.gunners -

    ReplyDelete
  2. tapikan.. die kena kutuk sbb prestasi teruk walaupun dpt gaji tertinggi di arsenal.. cuba tgk si eboue tu.. lps kena boo je.. dia makin naik.. dah jadi kesayangan peminat dah balik..

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan