Kuasa Vito


huargh3!!!!...clean sheet keep going on and Mannone wearing bulletproof vest...mantop beb...fuh, gua tgk game lwn fulham ni memang cengkam jantung tol la...Fulham serang habis2 an...timo kasih la kat Vito kita...cemerlang, reflect terbaek, dan korang pk la sendiri...walaupun kita sekadar menang 1 gol tanpa balas...itu sudah memadai untuk 3 point yg sgt penting utk recover 2 kklhan beturut2 mggu2 lalu...defend2 Fulham memng beraksi agak baik plus ngan keepernya sekali...berjaya menutup ruang2 utk peledak2 Arsenal yg agak tumpul kali ni...walaupun hanya sekali mistake yg membawa padah buat Fulham apabila RVP the Magician menyambut baik hantaran lambung Cptn Cesc dan melakukan penyudah leret yg bg aku sudut yg sukar...RVP memng ckp terkenal dgn jaringan di sudut sukar...itu advtg mamat Belanda ni...kecederaan awal Duff memberi sedekit kelegaan buat skuad Meriam Merah..klu dia ada...maybe kita seri...dan berita paling masyuk sekali...rival kita Chelsea dibenam idup2 oleh Wigan 3-1, Cech kad merah plak tu dan ini la peluang next team utk benam Chelsea lg mggu depan...kita tungguu...ok setakat ini sajalh posting gua...xda pa nak komen cuma gua sgt berterima kasih dengan Mannone di atas kecemerlangan beliau menjaga gawang Arsenal...Adios

Comments

  1. mantap bro!!!
    i want mannone no 1 arsenal keeper..

    ReplyDelete
  2. yeah!!!mannone sepatutnya dh bleh ganti almunia..dia sepatutnya diberikan pendedahan untuk bermain dlm kesebelasan utama bg memantapkan lg kebolehan dia menjaga gol..kalo dia jd penjaga gol utama sy amat2 bersetuju..go gunners!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil