Wenger tarik diri dari penjanjian Chamakh!!

Atikah bergegas ke North London bersama spy Atikah yang bersama Atikah yang bertemu Everton Chairman untuk menemu ramah Wenger tentang Chamakh.. Jadi Atikah menyewa kereta sewa yang di pandu spy Atikah untuk ke North London..

Selepas menempoh perjalanan selama 3 jam 42 minit itu.. Sampailah Atikah di tempat dituju Atikah.. Jadi Atikah dan spy Atikah bergegas berjumpa Wenger yang sibuk melatih pemain Arsenal itu..

Atikah terus berlari mencari Fabregas dan Wilshere dulu.. Hehe.. Tapi spy Atikah menarik Atikah untuk berjumpa Wenger terlebih dahulu.. Kalau dibiarkan memang x menemu ramah Wengerlah jawabnya..

Atikah: Wenger.. Betulkah anda mahu membawa Chamakh ke Emirates Stadium??

Wenger: Dulu ya.. Sekarang tidak..

Atikah: Ha?? Kenapa pulak??

Wenger: Bordeaux mahukan 15.3 juta pound (18 juta euro) untuk melepaskan Chamakh.. Saya mampu bayar tetapi kontrak terkini Chamakh hanya tinggal setahun sahaja.. Bukannya 5 tahun lagi.. Sebab itulah saya tidak mahu membeli Chamakh selagi mereka tidak mengurangkan harga Chamakh.. Nanti mereka juga rugi jika dalam tempoh 5 bulan lagi dia tidak renewnya.. Saya memang menyukai Chamakh.. Tetapi kami masih ada penyerang yang cukup.. Jadi kami tidak terburu-buru..

Atikah: Okeylah Wenger.. Atikah nak pergi Perancis nie.. See you 15 Ogos nie masa latihan skuad Arsenal ladies nanti..

Wenger: Okey..

Opps.. Atikah x pergi Perancis okey.. Penat tau x.. Jadi Atikah pun hantar email kepada spy Atikah di Perancis untuk menemu ramah pengerusi Bordeaux.. Inilah apa yang dibincangkan mereka..

Spy: Hai Encik Jean-Louis Triaud.. Boleh saya tanya mengapa anda meletakkan harga Chamakh 18 juta euro (15.3 juta pound) memandangkan kontraknya hanya berbaki setahun saja lagi..

Chairman: Saya meletakkan harganya sebegitu tinggi memandangkan kualiti yang dimilikinya..

Spy: Jadi mungkin anda akan rugi jika Arsenal atau mana-mana kelab lain tidak mahu membelinya kerana harganya cukup tinggi..

Chairman: Kami tahu harganya tinggi.. Tetapi Arsenal masih mempunyai peluang.. Saya tidak katakan saya berpegang dengan harga tersebut.. Kami akan pertimbangkan tawaran Arsenal sama ada ianya sesuai..

Itulah perbualan diantara spy Atikah dengan pengerusi Bordeaux.. Marilah kita saksikan perjanjian ini berkesudahan bagaimana.. Tetapi kita sememangnya tidak terdesak untuk mendapatkan penyerang baru.. Adios!!

Comments

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil