Update terkini kecederaan pemain Arsenal

Thomas Vermaelen mengalami kecederaan yang tidak berapa serius tetapi hanya akan terlepas kempen Emirates Cup yang lalu.. Dan akan beraksi menentang Valencia pada hari sabtu ini iaitu 8 Ogos 2009..

Samir Nasri yang patah tulang betis kanannya selepas diterjah keras Diaby dikatakan akan kemabali beraksi bersama Arsenal pada permulaan bulan September mengikut Wenger.. Namun doktor mengatakan selewat-lewatnya kecederaan Nasri akan pulih pada bulan Oktober ini..

Diaby yang mengalami kecederaan apa entah hanya terlepas kempen Emirates Cup yang lalu yang sudah semestinya mengecewakan fan Arsenal.. Diaby dijangka akan beraksi menentang Valencia hari sabtu ini..

Kecederaan hamstring Tomas Rosicky memang berlaku apabila mengalaminya semasa latihan semalam (hari rabu).. Rosicky dijangka akan berehat selama 6 minggu.. Ianya bukanlah gurauan.. Mungkin..

Wenger masih belum merasmikannya.. Dan Atikah pun x sempat nak tanya physioterafi Arsenal iaitu Colin Lewin tentang kebenarannya.. Tetapi Atikah akan informkannya dari semasa ke semasa.. Adios!!

Comments

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil