Tawaran terakhir Wenger & Eboue stay

Wenger dikatakan membuat tawaran terakhir kepada Bordeaux iaitu sebanyak 8 juta pound.. Dan Bordeaux pula meletakkan 10 juta pound.. Tetapi jika Bordeaux masih menunggu Arsenal menaikkan tawaran mereka ke 10 juta pound itu x akan terjadi memandangkan Wenger dah membuat keputusan 8 juta pound merupakan tawaran terakhirnya..

Jika ditolak Wenger sama sekali tidak berminat untuk membawa Chamakh ke Arsenal.. Jadi Bordeaux berada di dalam tekanan sekarang ini disebabkan hanya Arsenal yang membuat tawaran untuk Chamakh..

Jika mereka menolaknya dan Chamakh memprotes dengan tidak melanjutkan kontraknya Bordeaux berdepan risiko kehilangan Chamakh secara percuma musim depan.. Jadi tindakan yang cukup bijak Wenger..

Dan teka teki tentang masa depan pemain serba boleh Arsenal yang menarik minat Fiorentina terjawab akhirnya apabila Eboue meluahkan kommitmennya bersama Arsenal walaupun selalu menjadi back up sejak kembalinya Walcott dan Gibbs mencuri perhatian..

Dan Fabianski pula bercerita tentang bagaimana dia mudah untuk menyelamatkan sepakan penalti David Villa tempoh hari.. Fabianski dengan merendah dirinya menjawab semuanya hanya kerana timing yang betul..

Sudah semestinya ia merupakan come back yang menarik dari Fabianski yang terpaksa berehat lama kerana masalah kecederaannya dan kembali beraksi dengan cemerlang.. Ada satu lagi persoalan..

Nampak x baju goalkeeper yang Fabianski pakai itu?? Baju goalkeeper yang baru ke?? Atikah masih belum tahu lagi.. Tetapi Atikah akan beritahu sebaik sahaja Atikah tahu..

Okey kalau nak wallpaper Arsenal menang Emirates Cup tempoh hari.. Klik sini..

Comments

  1. Loh..Eboue tak blah ke.??
    nape Wenger tak jual je si eboue ni..
    Jual jer kt Fiorentina tuh..
    dpt duit, beli sorang lg DM..
    Si Eboue asyik kena boo jer..

    ReplyDelete
  2. mna blh mcm tu emran.
    aku tak stuju lgsung ngan ko ni..

    ReplyDelete
  3. batul tu azrie fabregas.. eboue amat penting dkt arsenal skrg nie.. pemain yg x kisah main mana2 posisi pun.. kita patut bersyukur die kommitmen bersama arsenal walaupun dulu dah pernah kena boo..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil