29 August 2009

Peminat Arsenal kecewa dengan Diaby

Relax peminat-peminat Arsenal. Memang kehampaan, kecewaan meresap ke sanubari anda selaku peminat jatuh bangun bersama Arsenal. Jangan marah kepada Diaby. Mungkin dia telah berusaha dengan terbaik untuk mengeluarkan gol. Namun bola itu bulat. Dah masuk. Tak leh wat pe2. Gol cantik memadamkan seluruh harapan Arsenal untuk menang ke atas Manchester United.Keputusan Manchester United 2 Rooney penalti Own Goal Diaby Arsenal 1 Ashravin

Man Utd:Foster, O'Shea, Brown, Vidic, Evra, Valencia (Park 63), Fletcher, Carrick, Nani, Giggs (Berbatov 85), Rooney.
Goal: Rooney pen 59, Diaby og 64

Arsenal:Almunia,Sagna,Gallas, Vermaelen, Clichy, Eboue (Bendtner 71), Denilson (Eduardo 79), Song, Diaby, Arshavin (Ramsey 81), van Persie.
Goal: Arshavin 40

Ref: Mike Dean Att: 75095

6 comments:

  1. Perbezaan besar dengan ketiadaan CF4... bahagian tengah kurang kreatif... bila MU "pegang" Arshavin pada 2nd half.. orang lain terus buntu...

    Diaby...???? NO COMMENT.... KONG MENG AAAAAAAA....!!!!!

    ReplyDelete
  2. diabyy?????kenape la ko sengal sgttttttttttt??????

    ReplyDelete
  3. malam tadi diaby,denilson main macam taek...geram aku tengok..sepatutnya kita bleh menang.ingat second half kita bleh tambah gol dan mengganaz di old krepot rupanya MU lebih bernasib baik dgn gol saguhati dari player kita...

    Tapi kalo korang semua sedar malam tadi paling pukiwak sekali ialah referee botak tua ganyot nak mampus tu...dialah mastermain yg turut bantu MU menang...bila MU bantai player arsenal 3-4 kali xbg kad, bila player arsenal buat bertubi2 kad kuning...dengan penalti arshavin pun xberi yg jelas diterjah...MU senag2 je dpt penalti...tapi paling aku bengang skali last minit ke-93 sepatutnya gol oleh RVP tapi kenapa ref bodoh tu menafikan??? siap halo pak wenger skali....haram jadah btol la ref tu....

    aku rasa ada konspirasi nak jatuhkan arsenal la...bermula dari kempen UEFA lagi...dorang terkejut dengan permulaan hebat arsenal.....maybe ini semua kerja platini kot yg dengki pada AW dan Arsenal...apapun aku xsabar nak tunggu FEB4 main dan perlawanan seterusnya...

    ReplyDelete
  4. arsenal tolonglah beli seorang dua player DM...sepatunya kita dh beli lorik cana...tp dah terlepas..aku harap AW pertimbangkan beli P.Viera @ Veloso....kalo player injured kita ada backup...duit hasil penjualan adebayor dan toure masih banyak..jgn kedekut sangat simpan buat saham ASB..ingat kalo Arsenal tak dpt sebarang piala tahun ni, FEB4 akan chow ke Barca musim depan...

    ReplyDelete
  5. MU mng nasib je...
    gol rooney x leh kira...
    mlm td aku tengok...
    denilson main cam org asli...
    same cam Ferguson mude2...

    ReplyDelete
  6. xone_GunneZ :- aku paling tak suke bila diaby bawak bola..dia tu tak reti nak passing bola ker?? main sorang2?? mcm gampang...dia igt dia tuh star mcm thierry henry ker??? mcm cam gampang bengkek tul aku tgk...sakit hati sume ade arghhhhh h1n1 tul la

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan