12 August 2009

Nombor baru jersi Bendtner

Nombor baru Bendtner sekarang ini ialah 52.. Nak tahu sebab apa Bendtner mengubah nombor jersinya ini mari kita ikuti sesi temu bual bersama Atikah dan Bendtner membincangkan tentang perkara ini..

Atikah: Hai Bendtner.. Okey apa komen anda tentang musim baru yang akan bermula ini..

Bendtner: Musim baru hampir sampai.. Dan bersama rakan-rakan sepasukan yang lain saya amat teruja dan percaya ianya akan menjadi sesuatu yang istimewa untuk semua orang yang berkaitan dengan Arsenal..

Atikah: Okey sebenarnya mengapa Bendtner menukar nombor jersi Bendtner??

Bendtner: Sebelum ianya bermula (musim baru) saya mahu menukar jersi saya dari 26 kepada 52..
Sebenarnya saya memilih untuk menyarung jersi 52 kerana nombor tersebut amat istimewa kepada saya secara peribadinya.. Dan saya harap ianya akan memberikan nasib kepada saya untuk musim baru ini..

Atikah: Jadi bagaimana pula dengan fan-fan yang sudah membeli jersi bernombor 26 anda itu..

Bendtner: Saya menghargai peminat yang telah membeli jersi untuk 2009/2010 yang ada nama dan nombor saya.. Saya akan menanggung segala kos untuk pernukaran kepada nombor baru saya ini.. Ianya cukup bermakna apabila melihat fan menyarung jersi nombor anda.. Dan saya nak pastikan bahawa orang tidak sukar tentang pernukaran ini..

Okey secara rasminya Bendtner akan memakai jersi bernombor 52 mulai musim baru ini.. Namun pernukaran jersi itu hanya untuk peminat-peminat Arsenal yang membeli jersi tersebut di gerai rasmi di sekitar London..

Perlu ada bukti pembelian.. Namun hanya kepada sesiapa yang membeli jersi itu pada bulan Jun 2009 yang lalu.. Sampai sini sajalah artikel Atikah.. Adios!!

2 comments:

  1. ermm..bendtner pakai no 52 plak..
    cam no skuad simpanan arsenal je..
    ape2 pun..aku arap bendtner ade luck dgn no baru ni..
    mane tau kot2 nnti bendtner bleh score 52 gol semusim..

    ReplyDelete
  2. betul emyran.. bendtner nie kan pelik sikit.. bila die pakai boot pink je mesti die ade luck..

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan