Latest Injury News!!

Diaby merupakan pemain yang tersenarai untuk kunjungan ke Celtic pagi ini.. Ianya sudah semstinya merisaukan fan-fan Arsenal.. Atikah harap Diaby tidak akan melakukan perkara bodoh yang mampu menjejaskan permainan Arsenal..

Dan Fabregas, Denilson dan Sagna memberikan khabar kurang enak apabila mengalami kecederaan.. Fabregas hamstring dan Denilson groin.. Ini memaksa mereka bertiga menjalani ujian kecergasan terlebih dahulu sebelum dibenarkan beraksi..

Jika ketiga-tiga mereka ini tidak boleh beraksi.. Sudah semestinya ia memberikan tamparan hebat buat Arsenal untuk mencatat keputusan positif di Glasgow.. Apa-apa pun Atikah amat berharap mereka bertiga akan beraksi malam ini..

Walcott yang baru pulih dari kecederaan semasa menjalani latihan dengan skuad England tempoh hari juga tidak akan beraksi memandangkan masih belum fit sepenuhnya.. Tapi apa yang pasti pada second leg nanti Walcott akan tersenarai tetapi tidak semasa menentang Portsmouth nanti..

Itulah saja berita terkini tentang kecederaan pemain-pemain Arsenal.. Ingat Nasri, Djourou, Fabianski dan Rosicky masih belum pulih sepenuhnya lagi.. Okey tentang aksi perlawanan di antara Arsenal dan Bolton yang sepatutnya berlansung hari ini di tunda.. Bilakah aksinya masih belum dipastikan.. Adios!!

Comments

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil