Hati-hati Celtic!!

Pertembungan di antara Tony Mowbray dengan Arsene Wenger akan berlaku sekali lagi.. Tetapi kali ini Arsenal akan menentang Celtic dalam perlawanan kelayakan Champions League.. Siapa yang tertewas x akan mara ke peringkat kumpulan..

Pertembungan jiran setempat sebenarnya.. Di antara England dan Scotland.. Namun kita x boleh memandang mudah keupayaan Celtic.. Tetapi jika kita boleh tewaskan juara Scotland iaitu Rangers mengapa kita x boleh membelasah naib juara Scotland ini??

Satu berita baik ialah spy Atikah berjaya mendapat tahu mereka akan mengunakan strategi menyerang apabila bertemu Arsenal nanti.. Ianya satu tugas mudah untuk Arsenal membolosi gawang Celtic..

Arsenal memang terkenal kerana kehebatan menentang pasukan yang beraksi secara menyerang berbanding bertahan.. Atikah yakin Arsenal akan membelasah Celtic 5-0 secara agregatnya..

Menang 2-0 di Scotland dan membelasah Celtic 3-0 di Emirates Stadium.. Jika dibandingkan kehebatan Boruc dengan Almunia.. Almunia jauh lebih bagus.. Kita perlu berdoa supaya Boruc berada di luar tahap terbaiknya yang mampu memerangkap Celtic..

Jadi walaupun kita kehilangan Nasri dan Rosicky.. Arshavin dan Wilshere akan mengegar pertemuan ini.. Dan x mustahil juga Wilshere meledak hatrik semasa menentang Celtic ini.. Atikah sebenarnya tidak pernah ragu-ragu untuk Arsenal menewaskan Celtic..

Tetapi sudah semstinya kita menerima tentangan sengit.. Tetapi jika kita berjaya mengunakan kesempatan kelemahan Celtic.. Kita boleh membelasah Celtic eperti mana kita belasah Rangers.. Siapa setuju dengan Atikah??

Satu kesilapan dari Celtic pastikan satu gol menerjah jaring mereka.. Dan pastikan juga pasukan Arsenal tidak melakukan sebarang kesilapan bodoh yang mampu mengundang padah.. Atikah tetap yakin Arsenal akan menang 5-0 secara agregatnya.. Adios!!

Comments

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil