Blaise Maitudi jadi pilihan gantikan Fabregas

Dengan fan-fan Arsenal masih menanti dengan penuh debar sejauh mana seriusnya kecederaan Fabregas.. Spy Atikah berjaya menghidu yang kemungkinan besar Wenger akan membeli pemain tengah ST Ettienne berusia 22 tahun iaitu Blaise Matuidi sebagai penganti Fabregas..

Disebabkan Wenger jelas takut untuk kehilangan sentuhan kreatif Fabregas selama lebih kurang 3 minggu.. Wenger berkemungkinan besar akan melancarkan tawaran baru untuk Matuidi untuk mengisi kekosongan Fabregas..

ST Ettienne meletakkan harga Matuidi sekitar 6 juta pound.. Tetapi Wenger hanya bersedia membayar sekitar 3 juta pound sahaja.. Namun jika kecederaan Fabregas memaksa dia diketepikan selama beberapa minggu..

Sudah semestinya Wenger bersedia membayar 6 juta pound untuk memastikan jentera tengah Arsenal tidak tempang.. Matuidi menjadi pilihan Wenger mungkin kerana ciri-ciri permainannya hampir sama seperti Fabregas..

Walau apa-apa pun.. Atikah x pernah berhenti berharap supaya kecederaan Fabregas itu tidaklah seteruk yang disangka.. Adios.. Get Well Soon Fabregas!!

Comments

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil