Fabregas kecewa


Atikah yang masih lagi risau tentang keadaan Fabregas membuat keputusan untuk menziarahinya.. X banyak benda yang berjaya Atikah dapat kecuali satu perkara iaitu siapa yang patut disalahkan atas kecederaannya ini..

Fabregas mengakui yang di mempunyai cuti yang secukupnya untuk mengelakkan mengalami kecederaan sebegini.. Tetapi apabila menentang Celtic tempoh hari.. Fabregas jelas sering dikasari pemain Celtic..

Apabila Fabregas bercerita jelas raut wajahnya kecewa dengan pemain-pemain Celtic yang sering menacklenya itu.. Dan Fabregas sendiri mengakui yang dia terpaksa menanti sama ada dia mampu beraksi atau tidak pagi rabu ini..

Dan Wenger sendiri masih berkira-kira sama ada akan membenarkan Fabregas beraksi atau pun tidak.. Tetapi mungkin Wenger akan merehatkan Fabregas untuk membolehkan Fabregas fit sepenuhnya semasa menentang MU nanti..

Jadi kemungkinan besar Diaby akan mengambil alih posisi Fabregas tersebut.. Atau mungkin juga Wenger memberi peluang kepada Wilshere atau Ramsey atau pun Merida untuk mengantikan Fabregas..

Tapi apa-apa pun Atikah setuju jika Fabregas direhatkan supaya mengelak kejadian yang tidak diingini terjadi kepada Fabregas kesayangan Atikah ini.. Sebarang keputusan tentang kecederaan Fabregas akan Atikah updatekan dari semasa ke semasa.. Adios!!

Comments

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil