Amaran Song & Vermaelen

Pemain-pemain Arsenal memberikan amaran kepada MU bahawa Arsenal bersedia menerima tentangan MU pada hujung minggu ini.. Atikah berjaya mendapatkan komen dari Song dan Vermaelen tentang perlawanan hujung minggu ini..

"Jika kami main seperti mana kami beraksi semasa menentang Celtic.. Kemudian kami tahu yang semua orang tidak boleh kalahkan kami.. Ini merupakan perlawanan yang penting.. Dan bila kamu bertemu MU ianya bukan tugas yang mudah.. Ianya perlawanan yang besar dan kami perlu terus improve.."

"Ini merupakan perlawanan besar untuk kami sepanjang musim ini (buat masa ini).. Dan ianya merupakan ujian yang bagus untuk kami.. Ia akan menjadi perlawanan yang sukar.. Kami beraksi menentang Celtic pada hari rabu dan MU tidak bermain.. Kita lihat apa yang akan berlaku.."

"Kami harus main dengan cara kami dan kita lihat apa keputusannya nanti.. Semua orang tidak sabar untuk perlawanan ini dan begitu juga saya.." Ini pula reaksi Vermaelen tentang persefahaman dengan Gallas..

"Kerjasama saya dengan Gallas berjalan lancar.. Saya tahu dia sekarang dan dia tahu bagaimana saya beraksi".. Atikah harap kita berjaya membedil MU secukupnya untuk memalukan mereka.. Dan juga menutup mulut pengkritik.. Adios!!

Comments

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil