15 July 2009

Update : Arsenal VS Barnet

Atikah nak mengingatkan anda semua yang Arsenal akan menentang Barnet di Underhill Stadium hari sabtu ini pada pukul 9 malam waktu malaysia.. Namun sayangnya tiada siaran langsung di Astro..

Arsenal telah menginformkan dalam laman web rasmi Arsenal pemain manakah yang akan ke Underhill Stadium.. Jadi di sini Atikah akan senaraikan pemain tersebut.. Almunia, Rosicky, Eduardo, Clichy, Mannone, Gallas, Djourou, Wilshere, Nasri, Denilson, Silvestre, Arshavin, Traore, Senderos dan Vermaelen.

Atikah akan beritahu keputusan perlawanan secara terperinci yang akan Atikah postkan pada hari ahad.. Jadi jangan risau okey.. Atikah pun tengah fikirkan cara nak tengok game tersebut.. Tengok streaminglah kalau ada.. Kalau x tengok live score ajelah.. Adios!!

13 comments:

  1. vermalaen dan rosicky dah nak main tu..

    ReplyDelete
  2. fabregas, gibbs dan walcott masih bercuti.. sbb hari tu depa wakil negara masing2..

    ReplyDelete
  3. ntahlah.. dekat planet marikh kut.. heheh..

    ReplyDelete
  4. kalau ade kat perak.. mesti dkt kuala sepetang..

    ReplyDelete
  5. senang jew nk tgk....aku dah tgk jadual die..
    sume match ade tunjuk kt sopcast....
    korang download sopcast dulu...

    ReplyDelete
  6. nak download yang malas nie..

    ReplyDelete
  7. korang sume taip jew sopcast kt google tu
    pas2 download..kejap je down load tu...pas2 install..
    pas2 install..........
    pas korang dah siap download...nnti aku bgtaw langkah seterusnye....
    mmg mudah....try la....match MU malaysia pun ade live...

    ReplyDelete
  8. okeylah akmal.. thanks messi atas pertolongan anda itu..

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan