Toure ohh Toure

Toure Atikah merayu kepada kamu untuk menafikan segala khabar angin yang bertiup kencang sekarang.. Atikah tidak mahu mempercayai media England dan Malaysia yang mengatakan yang Toure telah menandatangani personal contract bersama Man. City dan memperoleh gaji sebanyak 120 ribu pound seminggu..

Tapi dalam masa yang sama Atikah x boleh nak menafikannya memandangkan Toure masih belum menafikannya.. Please Toure.. Atikah merayu sebagai wakil fan Arsenal Malaysia yang kami minta anda untuk tidak menyertai Man. City..

Wenger.. Atikah tahu yang kamu bukanlah seorang pengurus yang suka memaksa pemain untuk kekal di Arsenal jika mereka tetap mahu keluar.. Tetapi kali ini Atikah merayu buatlah sesuatu untuk memastikan Toure kekal di Emirates Stadium sekurang-kurangnya semusim lagi.. I'm bagging you Wenger!!

Jika Toure pergi.. Wenger berjaya mendapatkan Hangeland.. Atikah suka kalau Hangeland jadi pengganti Toure.. Tapi mampukah Wenger memusnahkan ego Fulham yang jelas tidak mahu melepaskan Hangeland.. Dan kesetiaan Hangeland??

Atau Cahill akan mengantikan tempat Toure?? Entahlah.. Sanggup ke Wenger memenuhi permintaan Bolton yang mahukan 20 juta pound?? Tapi kalau dapat Cahill Atikah rasa Atikah x adalah kecewa sanggat kehilangan Toure..

Satu lagi masalah.. Gallas pun diambang meninggalkan Arsenal untuk berhijrah ke Itali.. Jika Toure dan Gallas membuat keputusan keluar dari Emirates Stadium kita perlukan 2 pemain seperti mereka berdua..

Sudah semestinya Cahill dan Hangeland mampu mengisi kekosongan mereka.. Tapi jumlah wang dan kesetiaan mereka memberikan halangan yang kebal ke Arsenal..

Apa-apa pun perkara pertama yang Wenger buat ialah kekalkan kedua-dua pemain ini.. Dengan hubungan Gallas dan pemain-pemain lain juga sudah mula baik.. Dan ditambah pula Toure dan Gallas merupakan benteng kebal Arsenal..

Jadi Atikah amat berharap Wenger mengekalkan kedua-dua pemain ini.. Atikah merayu Wenger.. Apa pandangan anda semua.. Sila postkan komen anda.. Adios!!

Comments

  1. betul2...mmg ssah nk cari pengganti toure,,,,
    tp.....in arsene we trust,,,,tp klu toure blah gk,,,,pndai2 la pak wenger tu nk cari pengganti,,,

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil