Temu bual bersama Djourou

Dalam kesibukkan Atikah.. Atikah sempat juga email Djourou dari Austria selepas perlawanan Liverpool menentang SK Rapid Vienna semalam.. Jadi kali ini Atikah translatekan apa yang dikatakn Djourou.. Memandangkan tidaklah banyak perkara yang dikatakannya..

Atikah: Komen anda tentang perlawanan menentang Barnet..

Djourou: Kami perlu bersiap sedia.. Jadi perlawanan menentang Barnet pada hari sabtu yang lalu cukup memuaskan kerana Barnet memberikan saingan sengit..

Atikah: Di mana sebenarnya persiapan sebenar Arsena;..

Djourou: Tapi saya merasakan yang persiapan sebenar hanya berlaku di Austria.. Kerana pada masa itulah ada masanya kami akan membuat latihan yang keras dan bermain beberapa perlawanan..

Atikah: Komen tentang kem di Austria..

Djourou: Latihan kem ini adalah untuk persiapan sebelum bermulanya EPL.. Ianya akan lebih menyukarkan kerana disinilah kami akan improve.. Daripada 45 minit perlawanan.. Ia akan menjadi 70 hingga 80 minit perlawanan.. Ianya akan membuatkan kami bersedia..

Atikah: Apa sebenarnya tujuan kem di Austria ini bagi pandangan anda..

Djourou: Semuanya tentang persediaan kami semua untuk permulaan musim.. Ianya bukan lagi tentang result.. Kami perlukan taktik kami kali ini betul.. Dan melihat kembali pencapaian musim lepas.. Dan perbetulkan apa yang tidak kena.. Dan apa yang perlu kami improvekan..

Atikah: Impian anda untuk musim depan..

Djourou: Kami mahu segalanya baik pada permulaan musim..

Atikah dah pun sampai ke Austria sejak dari semalam.. Atikah juga sempat melihat perlawanan Liverpool vs SK Rapid Vienna yang berkesudahan Liverpool kalah 1-0.. Jadi perlawanan esok akan Atikah lihat jika tiada masalah yang mendatang.. Adios!!

Comments

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil