Pesanan Almunia!!

Manuel Almunia memberi amaran kepada rakan sepasukannya bahawa kita tidak boleh mengulangi kembali permulaan yang cukup hambar musim lepas.. Seperti yang kita tahu.. 14 perlawanan pertama kita telah tewas 5 perlawanan dan seterusnya menutup peluang untuk memenangi EPL..

"Keseluruhannya.. Kami perlu lebih fokus pada permulaan musim.. Jika kami lebih bagus pada permulaan musim.. Ianya mungkin merupakan musim terbaik kami.. Pada babak kedua musim lepas.. Barulah kami menyedari apa yang kami perlukan.. Dan anda boleh lihat keputusannya"..

"Saya rasa, kadang-kadang kita perlu katakan sesuatu untuk membuatkan segalanya berjalan lancar dan kami lebih fokus.. Babak kedua musim lepas telah menunjukkan apa yang kami boleh lakukan.. Tapi kami perlu cergas mental dan fizikal pada permulaan dan betul-betul terlibat dengan projek boss"..

"Kami perlu pastikan kumpulan ini bersama dan fokus selepas berehat dan tunjukkan kommitmen kami.. Saya amat pasti.. Kerana kami ada kualiti.. Musim hadapan kami akan lebih bagus dari apa yang kami buat musim lepas"..

Ingat x lagi kepada bekas pemain tengah Arsenal iaitu Edu?? Edu menyertai Arsenal pada 2001 dan membuat 79 penampilan dan menjaringkan 7 gol.. Edu juga membantu Arsenal memenangi EPL pada tahun 2002 dan 2004.. FA Cup 2002, 2003 & 2005.. Dan Perisai Komuniti pada tahun 2002 dan 2004..

Edu meninggalkan Arsenal pada 2005 sebagai ejen bebas.. Dan sekarang ini Edu kembali ke bekas kelabnya iaitu Corinthias.. Atikah ucapkan selamat berjaya kepada Edu di Corinthias.. Segala jasa Edu di Arsenal x akan dilupakan..

Felipe Melo ke Arsenal dengan nilai 21 juta euro bersama Eboue!! Itulah kata-kata spy Atikah tentang si Melo ini.. Jika ianya berlaku Melo merupakan rekod pembeliaan Arsenal!! Dan nampaknya Fiorentina betul-betul mahukan Eboue..

Ejen Eboue ada mengakui yang Fiorentina berminat untuk mendapatkan Eboue.. Namun Eboue menolaknya.. Dan nampaknya minat Fiorentina terhadap Eboue sampai sanggup menjual pemain terbaik mereka iaitu Melo memang cukup mengejutkan.. Namun sejauh mana kebenarannya masih belum dapat Atikah pastikan.. Adios!!

Comments

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil