21 July 2009

Pak Wenger, Please Dont Sign Chamakh


Berdasarkan tajuk posting ni pun korang suma dah tau apa yg aku nak berceloteh ni...Striker dari Morocco ni bg aku la nothing special...bila aku dop tgk video2 mamat ni kat YouTube...xda glory pada dia...player yg biasa jer...average...skill, determination, shot pwer, kreatif ...nampak gaya cam bagus lg Vela dan Bendi walaupun on off performance..apsal la mamat ni cuba dipancing oleh Wenger...????? Klu nak beli pun berpada2 lah wahai The Prof...dgn hatga seciput yg mungkin arr...x berbaloi ko beli dgn harga cam star player...Klu nak kepastian renung2kan dekat laman sesawang YouTube..ok?

Klu Ade Si Pemalas tu ko buang ke Bandar Biru Air laut, buat apa pancing new player yg biasa kan3..btol x kwn2 sekalian...Tp, maybe Wenger ada agenda dan researchnya jika dia berjaya membawa masuk Chamakh ni...mungkin dengan bimbingannya boleh menyebabkan Chamakh tu setanding RVP atau Arshavin...kemungkinan tu ada...tgklah Dudu dulu, sapa sangka kelibat dia kat Arsenal telah menaikkan reputasi dia sbg striker yg terhandal...Klu stay dekat Zagreb dulu, mungkin org rmi x kenal dia...termsuklah aku ni..Masuk kat Arsenal br aku kenal Eduardo da Silva...malangnya nasib dia injured yg terok dikala performance yg sedang memuncak dulu...

Aku dop ingatkan karier mamat berdua yg bernama Rosicky dan Eduardo yg lama menghilang akibat injury telah hampir tamat..namun Arsenal memiliki pakar dalam membaikpulih jentera serangan dan playmaker membuatkan harapan mrk berdua kembali cerah..1st Debut Eduardo dan Rosicky selepas long term injury menampakkan tanda2 positif...Rosicky yg mengalami penyakit misterio apa ntah telah menggalas tugas nakhoda ketika menentang Barnet dengan baik sekali...



So kembali ngan tajuk kita ni,
adakah rakan2 sekalian bersetuju dengan kemungkinan hadirnya Marouane Chamakh memakai no 29 di Bordeaux di dalam skuad The Gunner?...Honestly aku cakap, aku x bersetuju, baik ambik Obafemi Martins dr mamat Morocco ni klu value mrk hampir sama la...Martins lebih aggresive di depan gawang cuma dia kurang menyerlah di Magpies sebab kurangnya pakar2 passing dlm skuad itu untuk Martins manyambut hantaran dan menyudahkkannya dengan baik. Klu The Hunter 19 plak, aku rasa setakat ini bleh la klu sangapkan striker nak mengantikan Adebayor. Ini kerana, Huntelaar ni bagus skit dr Chamakh dan dia merupakan post player yg agak sesuai utk corak permainan Arsenal yg membawa bola dr tgh pastu ke tepi dan mengharapkan cross yg baik lalu Goal!!! dgn tandukan seperti Henry. Malangnya harganya mahal la...

Dan sekali lg aku highlight kan Please New DM Signing....apa2 pun In Arsene we Trust In Arsenal We Believe...

5 comments:

  1. sebaik2nya duit 25hengget hasil jualan langsung adebah tu beli je DMF yg de kualiti dan pengalaman cam gokhan inler.. aku wase persie, dudu, bendtner, vela dah cukup bagus utk menampung posisi ni.. kalu dorang injuredpun arcavintriasa bleh jd striker n nasri bleh jd shadow.. tp kalu utk DMF skg aku cme nmpak song ngan deni je, dorang dah bagus cme blum cukup hensem..tp kalu dpt sorg lg striker itu adlh bonus..dan aku sentiasa menconfidenkan diri terhadap kewibawaan wenger..in arsene we trust walaupun kdg2 frust..

    ReplyDelete
  2. yer aku setuju.martin sorg player yang bagus.betul tak atikah?

    ReplyDelete
  3. di antara martin dan huntelaar.. atikah lebih minat si huntelaar.. tapi atikah akui kehebatan martin.. tapi sayangnya wenger dah pun jatuh cinta dgn chamakh..

    ReplyDelete
  4. sori lambat komen..bagi aku wenger lebih tau ape yg dia buat..pasal tu dia digelar profesor..

    ReplyDelete
  5. baik beli Andy Carroll dari Newcastle United.

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan