Jadual Pre Season Arsenal musim 2009/2010!!

Atikah minta maaf sebab lebih kurang 2 hari Atikah x buat blog disebabkan pergi balik kampung kejap.. Ingatkan nak tenangkan fikiran kejap dari menginggati masalah Arsenal.. Tapi sayangnya Atikah x boleh memandangkan cerita pasal Fabregas makin lebat di dada akhbar baik dalam atau luar negara..

Okey nanti kita cakap pasal Fabregas.. Sekarang nie baik kita sama-sama tengok jadual pre season Arsenal untuk musim 2009/2010..

SC COLUMBIA V ARSENAL
TUESDAY 21st JULY
In Vienna
Kick-off: 6.30pm

SZOMBATHELYI HALADAS V ARSENAL
MONDAY 27th JULY
In Szombathely
Kick-off: 7pm

MAIDENHEAD UNITED V ARSENAL XI
TUESDAY 28th JULY
At York Road, Maidenhead United FC
Kick-off: TBC

BOREHAM WOOD v ARSENAL XI

TUESDAY 4th AUGUST
At Meadow Park, Boreham Wood FC
Kick-off:

BARNET v ARSENAL
SATURDAY 18th JULY 2009
At Underhill, Barnet FC.
Kick-off: 3pm

LINCOLN CITY v ARSENAL XI*
MONDAY 20th JULY 2009
At Sincil Bank, Lincoln City FC
Kick-off: 7.30pm
*Please note the Arsenal team for this fixture will consist of Youth and Reserves players.

SC COLUMBIA V ARSENAL
TUESDAY 21st JULY
In Vienna
Kick-off: 6.30pm

SZOMBATHELY HALADAS V ARSENAL
MONDAY 27th JULY
In Szombathely
Kick-off: 7pm

MAIDENHEAD UNITED V ARSENAL XI
TUESDAY 28th JULY
At York Road, Maidenhead United FC
Kick-off: 7.45pm

HANNOVER 96 v ARSENAL
WEDNESDAY 29TH JULY 2009
At AWD-Arena
Kick-off: TBC

ARSENAL v ATLETICO MADRID
SATURDAY 1ST AUGUST 2009
EMIRATES CUP 2009
At Emirates Stadium
Kick-off: 4.15pm

ARSENAL v RANGERS
SUNDAY 2nd AUGUST 2009
EMIRATES CUP 2009
At Emirates Stadium
Kick-off: 4.15pm

BOREHAM WOOD v ARSENAL XI
TUESDAY 4th AUGUST
At Meadow Park, Boreham Wood FC
Kick-off: 7.30pm

VALENCIA CF v ARSENAL
SATURDAY 8TH AUGUST 2009
Mestalla Stadium, Valencia
Kick-off: 9.30pm

Semua masa yang tercatat di atas merupakan waktu London.. Harap maklum.. Adios!!

Comments

  1. ada live kt astro x ni?
    2 bulan x layan game arsenal ni x tahan aku..

    ReplyDelete
  2. kalau x silap atikah tiada live di astro memandangkan ini hanya perlawanan persahabatan.. tapi jgn risau.. atikah akan beritahu setiap keputusan perlawanan persahabatan ini secara terperinci..

    ReplyDelete
  3. xpe...yg emirates cup tu ade live....sbb season lepas emirates cup ade live kt astro........yg hamburg mng tu....

    ReplyDelete
  4. season lepas mmg ade.. season nie?? ntahlah.. nnt atikah informkan kalau ade live kat astro

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil