Huntelaar sasaran baru Arsenal!!

Kepada Armyrule.. Nampaknya harapan anda semakin hampir menjadi kenyataan.. Chamakh dilaporkan spy Atikah semakin hampir ke Sunderland.. Dan Wenger mula mengalihkan perhatian kepada gandingan Van Persie di skuad kebangsaan Belanda iaitu Huntelaar..

Spy Atikah mengatakan yang Huntelaar telah menolak lamaran VFB Stuggart dan mengatakan yang dia mahu ke EPL.. Jadi hanya tinggal Arsenal dan jiran setempat kita iaitu Tottenham untuk mendapatkan Huntelaar..

Mengikut spy Atikah lagi.. Arsenal yakin akan mendapatkan Huntelaar dengan nilai sebanyak 16.5 juta euro untuk menewaskan Tottenham.. Kalau ianya benar-benar berlaku.. Atikah akan menjadi orang pertama yang akan melonjak kegirangan..

Atikah akui yang Atikah lebih meminati Huntelaar berbanding Chamakh.. Apa-apa pun Atikah harap apa yang disampaikan spy Atikah ini akan benar-benar berlaku.. Kerana Huntelaar akan lebih bagus bersama Arsenal.. Tambahan pula Huntelaar sudah serasi dengan Van Persie.. Adios!!

Comments

  1. em ok gak kalu x beli maroun chipmunk ni, skill dia bih kurang nasri tp nasri lebih sket sbb nasri sharp passing, ha ha..huntelaar mmg ok sgt berada dlm squad gunners, fuh jentera belanda ni..van persie dah ade kira ok lah sbb masing2 bleh ckp sabah..arkitek mmg spain+russia lah, backup england+perancis+czech..benteng apa lg perancis+belanda ar..cme hrp2nya gunners bleh spent utk beli DMF yg hensem lg menawan dan x takut mati, rambut x sikat belah tepipun xde hal janji bleh memantapkan lg bahagian pertahanan..

    ReplyDelete
  2. harap-harap...jadilah dia masuk arsenal...

    ReplyDelete
  3. aku yakin dia kan amsuk arsenal.huntelaar nie pada aku dia punya finishing yang hebat.tapi bab lain kurang rase.

    ReplyDelete
  4. sbgai striker, finishing tu lah yg penting..xde apa lg yg dihrpkan utk sorg sriker slain sentuhan penyudah yg adil lg bijaksana..ha hah..aku hrp spurs x bid mamat huntelaar ni lbih2..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil