Fokus Vieira

Patutkah kita katakan yang Vieira pengkhianat jika dia menyertai Tottenham.. Mungkin ya mungkin tidak.. Sudah semestinya fan-fan Arsenal serba salah dengan situasi ini.. Apa-apa pun apa yang dikatakan Redknapp dibawah ini ada benarnya..

“Apa salah yang dia lakukan? Dia tidak membunuh sesiapa, dia adalah pemain hebat yang bermain buat Arsenal.

“Jika dia mahu datang ke Tottenham ia menunjukkan perwatakannya. Dia tidak berminat dengan wang tunai. Dia mahu datang ke sini dan bermain, dia adalah pemain hebat dan mahu bermain di sini"..

Atikah x tahu nak katakan apa.. Dan x tahu apa perasaan Atikah sendiri dan fan Arsenal menyambut kepulangan Vieira ke North London dengan melihatnya menyarung jersi Tottenham..

Tetapi jika Wenger juga bersedia untuk membawa kembali Vieira.. Dan Arsenal akan bersaing dengan Tottenham.. Atikah rasa Vieira akan menyertai Arsenal berbanding Tottenham asalkan Wenger berjanji berikan aksi kesebelasan utama untuknya..

Atikah x nak fikirkan pasal ini lagi.. Dan begitu juga Atikah nak tengok fan Arsenal.. Biarlah masa yang menjawab segala pertanyaan kita ini.. Sama ada Vieira akan khianati Arsenal dengan menyertai Tottenham.. Atau sebaliknya.. Sama-samalh kita nantikan.. Adios!!

Oppss.. Dah berapa kali dah Atikah lupa nak ucapkan Happy Birthday yang ke-24 kepada Gael Clichy.. Umur Clichy genap 24 tahun hari ini.. (26 July 2009).. Happy Birthdap Clichy!! Adios!!

Comments

  1. 1st aku aku nak wish kat mamat kebal arsenal ni hapy besday clichy..
    ermmmm, aku tak rsa kita patut marah tau benci gan viera klu dia stuju bkidmat d white hart lane tu..aku stuju sgt gan c hary redknap tu..lgpun dia mmg legend arsenal n kta m'hormatinya smpai bla2..so pa slhnya kta m'hormati pilihan dia..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil