Fabregas & Barcelona

First Atikah minta maaf sebab semalam x update berita Arsenal.. Bukan x ada berita cuma semalam Atikah bz sikit dan terkejut dengan kematian ET dalam cerita SeaPatrol.. Tapi nasib baik Zend sempat cover sikit.. Thanks Zend..

Sebelum Atikah cerita tentang Arsenal.. Atikah nak meluahkan rasa terkejut apabila bekas penyerang terbaik England iaitu Michael Owen menyertai MU.. Mungkin MU rasa kecewa apabila si Karim Benzema semakin hampir ke Real Madrid itu yang membuat keputusan drastik nak dapatkan Owen.. Tapi nasib baik Ferguson x bid Van Persie..

Dalam kekecohan kehadiran Owen ke OldTradford.. Fan Arsenal sekali lagi menerima khabar gembira apabila dua bintang yang sedang menyinar di Emirates iaitu Jack Wilshere dan Kieran Gibbs menandatangani kontrak jangka masa panjang bersama Arsenal..

Menurut spy Atikah Gibbs melanjutkan kontraknya bersama Arsenal selama 4 tahun lagi dari kontrak terkininya.. Dan sementara itu Arsenal dan Sunderland di katakan sedang bersaing untuk mendapatkan Chamakh..

Jika ada berita baiknya.. Sudah semestinya ada juga berita yang x sedap di dengar..Barcelona dikatakan mahu mendapatkan Fabregas secepat yang mungkin dengan apa cara sekali pun.. Ini memang membuatkan Atikah risau, kecewa dan sedih..

Entah berapa kali lagikah Fabregas akan terus menegaskan yang dia amat komitmen bersama Arsenal.. Atikah kadang-kadang dah muak dengan rumours-rumours ini.. Namun semakin hari semakin kuat dan semakin membuatkan Atikah risau..

Jika Fabregas pergi sudah semestinya Arsenal berdepan kesukaran untuk mendapatkan penganti Fabregas.. Penganti Henry pun masih sedang dicari.. Hilang Fabregas bagaikan kita kehilangan akar yang selama ini menunjangi pokok..

Atikah x tahu nak tulis apa dah.. Semuanya dah Atikah katakan dulu.. Kalau Atikah boleh buat sesesuatu.. Atikah akan lakukannya untuk memastikan Fabregas kekal bersama Arsenal sekurang-kurangnya semusim lagi.. Adios!!

Comments

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil