Dua pemain sasaran Wenger & bye-bye Eboue??

Huntelaar.. Pemain yang mula dikaitkan akan menyertai Arsenal sejak musim sejuk yang lalu sebelum menyertai Real Madrid.. Kini dikatakan menjadi sasaran terbaru Arsenal selepas Chamakh dikatakan semakin hampir ke Sunderland..

Huntelaar yang sebaya Van Persie akan menjadi singning terbaik Arsenal musim panas ini memandangkan Huntelaar sudah terbukti kehebatannya.. Ditambah pula persefahaman yang baik bersama Van Persie..

Namun Real Madrid hanya menerima tawaran bernilai 16 juta pound.. Stuggart pula sudah direject Huntelaar.. Dan Tottenham pula menarik diri selepas Huntelaar meminta gaji mingguan sebanyak 70 ribu pound.. Kurang 10 ribu pound dari gaji terkini Van persie.. Dan dikatakan juga Portsmouth dan Tottenham sudah mencapai kata persetujuan untuk Crouch..

Jadi peluang Arsenal untuk mendapatkan Huntelaar amat cerah.. Jadi apa tunggu lagi Wenger.. Jangan biarkan apa yang terjadi kepada Melo berulang kembali..

Lee Cattermole pemain Wigan dan rakan sepasukan Walcott dan Gibbs dalam skuad England U-21 diburu Wenger selepas Sunderland berjaya mendapatkan Cana dengan nila 5 juta pound.. Cattermole mempunyai ciri-ciri pemain seperti Fabregas..

Jadi Fabregas dan Cattermole mampu membentuk gandingan mantap di jentera tengah Arsenal.. Sunderland juga mahu mendapatkan Cattermole.. Namun bidaan mereka bernilai 6 juta pound telah pun ditolak Wigan.. Wigan meletakkan 10 juta pound untuk Cattermole..

Sebarang berita terkini tentang perpindahan yang mungkin berlaku untuk Huntelaar dan Cattermole ini akan Atikah updatekan dari semasa ke semasa.. Dalam pada itu juga.. Spy Atikah mengatakan wakil Fiorentina akan datang ke North London pada hari rabu ini.. Untuk membuat bidaan untuk Eboue...

Dan dikesempatan ini juga Atikah mendoakan keselematan Massa yang terbabit dalam kemalangan yang hampir meragut nyawanya.. Atikah sebagai salah seorang fan Massa mengharapkan Massa akan cepat sembuh.. Adios!!

Comments

  1. klu The Hunter masuk dan bergandingan ngan RVP memang masyuk tp bab Cattermole plak..haish..kena pk panjang tuh...dia memang DM yg baik tp terlalu ganas laa...habis kaki2 player lawan di terjahnya...aggresive type

    ReplyDelete
  2. baguslah tu armyrule.. x payahlah pertahanan kita tackle pemain lawan.. kan ke senang..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil