Cole si pengkhianat

Atikah akan pastekan apa yang dikatakan si budak jahanam dan pengkhianat Ashley Cole ini.. "I think the players City are buying are good. Obviously they have got Gareth Barry, who I know from England and he's a good player.

"They have got Stephen Ireland, Shaun Wright-Phillips, Robinho, Manu Adebayor and Carlos Tevez. They are all good players.

"This year might be tough to break in but next year, you never know with the guys they are buying.

"I think it's going to be hard for them but they could do. You never know, they may gel, click, straight away and it's magic.

"I hope they do. I have friends there and I hope they do really well - and that they finish above Arsenal."

Cole laughed as he said the name of his old club, where he gets bucket loads of abuse for moving to west London.

Atikah memang x pahamlah dengan si Cole nie.. Okey kalau dah blah ke jiran setempat Arsenal tu diam sajalah.. Lagi pun fan Arsenal memang dah geram dengan kau tu.. Dan lagi satu kalau kau x main dengan Arsenal..

Kau tu bukan sape-sape.. Tiada siapa kenal kau.. Dan belum tentu lagi kau main dekat Chelsea.. Atau pun berkahwin dengan Cherly Cole.. Atikah harap semua fan Arsenal yang mendengar berita ini cepat-cepatlah sumpah seranah si Cole nie.. Biarkan Cole menderita.. Baru puas hati Atikah dan fan setia Arsenal.. Adios!!

Comments

  1. xde gunanya kita mencaci maki cole yg cii ni sbb dia x memberi kesan lgsung pd prsembahan arsenal..aku percaya kata2nya x kan melonjakan city ke mana2pun, arsenal xkan kluar drpd big4 walau city memiliki ramai plyr ternama..chelsea mgkin lebih senang menyimpan makhluk yg byk kontroversi cam dia ni..biarlah si buaya hitam ni dgn hidupnya..agaknya dia gembira bila di boo setiap kali bermain di emirates..amigos..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil