Cerita Song & Armand Troare

Song ke Manchester City?? Itulah ura-ura yang panas diperkatakan di kalangan segelintir fan Arsenal.. Apa pandangan anda?? Berapakah harga yang sedia anda terima?? Kalau Atikah 10 juta euro + Ireland or Richards.. Atau lebih dari 10 juta euro..

Song mula menarik perhatian sejak kebelakangan ini terutama sekali kalau Song beraksi sebagai pemain pertahanan tengah.. Jadi sudah semestinya Wenger tidak boleh sama sekali menjual Song dengan harga kurang dari 10 juta euro memandangkan umur Song baru sahaja 22 tahun..

Lebih-lebih lagi Manchester City tu memang kaya.. Jadi kita perlu mengambil kesempatan itu untuk meningkatkan dana skuad Arsenal untuk membeli pemain baru.. Kalau nak lagi senang cuba tengok kalau Man. City sedia bagi Ireland atau Richards kepada kita sebagai sebahagian dari perjanjian..

Barulah gempak.. Dan kita x rugi apa-apa pun kalau menerima tawaran besar dari Man. City.. Dan kalau Ireland atau Richards datang Arsenal kita yang untung memandangkan kedua-duanya memang hebat sepanjang musim lepas..

Yang ini pula cerita tentang pemain bek kiri berusia 19 tahun iaitu Armand Troare yang dipinjamkan ke Portsmouth musim lepas.. Birmingham dilaporkan bersedia untuk meminjam Troare sepanjang musim depan..

Bagi Atikah lebih baik kalau Wenger menerimanya memandangkan Troare merupakan pilihan ketiganya.. Boleh juga Troare menambahkan lagi pengalamannya.. Adios!!

Comments

  1. Song and Denilson.

    Dua player yg aku anggap dah sesuai dan paham dgn corak AW. Masih muda tetapi telah menunjukkan komitmen yg sgt hebat. Cuma belum cukup sempurna utk AW benar-benar mempertaruhkan posisi tengah utk mereka. Akan hebat kalau selalu bermain 1st elevan cuma tekanan amat kuat skrg.

    Arsenal dahagakan title dah cup dan perlukan experience players yg dapat mengawal apa jua tekanan. Future diorg amat cerah di Arsenal but diorg mesti bersaing sekiranya AW ada membeli DM baru...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil