Carlos Vela injured!!

Fuhhh.. Penat gila Atikah.. Dari North London ke Panama di mana berlangsungnya Gold Cup (Copa del Oro).. Kenapa Atikah ke sana?? Kerana Atikah terpaksa terbang ke sana untuk mengetahui berita terkini kecederaan Vela..

Vela mengalami kecederaan seawal minit ke sepuluh selepas di tackle pemain Nicaragua.. Mereka mengesyaki yang Carlos Vela mungkin mengalami kecederaan di tulang betis kanannya yang disyaki patah..

Jika ianya berlaku mungkin kita terpaksa melihat Vela berada di hospital kem Arsenal pada permulaan musim 2009/2010.. Jadi sampai sahaja Atikah di Oakland Mercy Hospital.. Atikah mencari doktor yang merawatnya iaitu Dr. Radames Gaxiola..

Dan Dr. Radames memberikan berita gembira apabila mengesahkan yang tulang betis kanan Vela hanya terseliuh.. Jadi mungkin Vela akan kembali beraksi bersama Mexico pada hari Khamis menentang Panama..

Namun pada pagi Isnin.. Dr. Radames akan menilai kemampuan Vela dan tahap seriusnya kecederaan tersebut.. Buat masa ini tulang betisnya hanya akan ditemani oleh ais.. Memang lega Atikah mendengarnya.. Okeylah Atikah nak pergi balik North London.. Adios!!

Comments

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil