Jersi Arsenal musim 2009/2010

Atikah nak menyenaraikan kembali jersi Arsenal untuk musim 2009/2010.. Jersi home masih sama dan tiada perubahan.. Away kit pula berwarna biru dan third kit warna putih.. Goalkeeper kit warna kuning.. Adios!!

Home Jersey 2009/2010..
Arsenal Goalkeeper kit 2009/2010..
Arsenal Away kit 2009/2010..
Arsenal third kit 2009/2010..

Comments

  1. atikah sure ke first jersey arsenal x tukar
    rasanya sy belumbace lg secara rasmi dari arsenal.com ttg 1st jersey arsenal

    ReplyDelete
  2. ye ke .yang penting warna putih akmal dah beli

    ReplyDelete
  3. tak tukar..home jersi kali ni pakai 2 musim..musim akan akan datang baru tukar...

    ReplyDelete
  4. Q-SHA 57.. memang betul jersi home x tukar.. atikah x akan memberikan update yg salah kepada fan Arsenal.. lagi pun dkt laman web arsenal sendiri dah rasmikan..

    ReplyDelete
  5. yg pnting aku dah de warne biru,...
    kt pes2009 aku pun dah updated sume baju....

    ReplyDelete
  6. Last 3 season mmg Nike akan design kit baru after 2 season. Means, next season (10/11) baru kit baru keluar.

    Remember home kit 06/07 & 07/08 yg ada stripe gold kat kanan/kiri. Kit tu pun 2 season Arsenal guna. Cuma second kit every season akan tukar.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil