Armyrule14, Arsene dan Arsenal

Wazaaa!!!!!!! Assalamualaikum dan slm sejahtera kepada suma fan2 THE GUNNER di Malaysia...Adakah anda masih ingat daku yg telah lama menyepi dr berkarya dlm blog ni....hahaha...kini dah kembali semula...papehal pun aku nak ucapkan bravo kat writers yg ada dlm blog ni..uhuk..uhuk..apsal batuk plak..aku xda pa pun nak posting just luangkan masa yg agak free buat ms skang la....
Oklah, bercerita pasal transfer rumours ni kan3...bg aku la, opinion aku la kan3...bhgian forward aku rasa dah ok kot dengan RVP, Arshavin, Dudu, Vela, Bendi pastu player2 reserve....aku rasa dah tiba masanya The Prof buat research gandingan RVP ngan Arshavin di bhgn depan setelah permergian AdibahNo....RVP the magical foot bleh main CF manakala the Russian Mafia bleh main backup striker (fav position) utk assist RVP..kenapa dop pening2 pikiaq nak beli Striker...kita dah bleh harap dah ngan mrk suma tu...cuma yg penting skang ni DM role...Klu nak harapkan Double D ngan Song xbleh sgt la, antara mrk bertiga aku lebih suka Song tp lembab ckit, bab kreatif dah ok dan bila big game tenggelam dirempuh ombak badai siap aja Kptn Cesc sparrow skali..fuh! Xkisah la Wenger nak beli siapa pun asalkan taraf dia sebaya ngan Viera, flamoney, Gilberto dan sbgnya cam era the inviseble kita dulu....
Rosicky dah bleh main, so post kiri la, klu xda new signing gandingkan Nasri ngan Fab center, pastu kanan Wallcot/ kdg2 try Bendi pun
bleh...kita ada rmi utility player Arshavin(SS/AMF/SMF)>both side...Rosicky(AMF/CMF/SMF)>both side...Vela(CF/SS/SMF>left)...Bendi(CF/SS/SMF>right)...Nasri(AMF/CMF/SMF)>both side...so Pak Wenger bleh ar tukar position...aku yakin mrk2 ni BOLEH! Tang DM jer kita kureng lg la..

Dan bila tgk pencabar2 kita, MU cth lwn Harimau Malaya pun mng skit2 jer...Sejak berambusnya si Ronaldog tuh, mrk dah xhebat sgt dah...Finishing Rooney 2nd leg cam sampah jer...Apsal? dah pekena sambal belacan ka sampai tercirit nak score...hahaha..atau masa main kat old kerepot, diorang bernafas kuar asap, main kat asia sekali kuar api daa...huhuhu..baru depa tau Malaysia camna loni...Baik Amri Yahyah!!! apa?!! hahaha btolka aku ckp ni...Wenger meh la beli Amri ni...hahaha...

Best lineup aku utk season 09/10

RVP

Arshavin

Rosicky Nasri Cesc Walcott

Clichy Mael Toure Sagna

Almunia

Klu no more new signing la...tp aku harap DM role dpt dipenuhi...xpun try bagi Toure main DM pastu Gallas ngan Mael CB klu ada bran la kan3..Sub2 yg kita ada bagus2 gak...Nacer Barazite tu aku tgk dia main cam best je...bleh la try sekali dua dlm game2 yg cnfm kita menang....Gibbs for sure leh backup Clichy...Silvestre xmain pun xpa...sampah cam Aidil ngan zaquan jer...Aku harap Si Mael tu bleh main leklok la nanti bila real game kat EPL ngan UCL...xsoba den nak nunggu eh next season...Dan klu nak jgk ganti adibahno...carilah mcm TT14 dan Dennis10 yg terbaik...amacam bro...ok lah cukup kut setakat kali ini,,apa yang penting SILVERWARE!!! Arsene and Arsenal...klu ada yg xpuas ati ka, hangin ka sila2 lah ringankan jari jemari utk komen...ok

Comments

  1. Jangan jadikan Arsenal tempat Graduate Star Sudah...Agak2 dah dapat MASTER pindah Kelab lain....contoh dah banyak dah..

    ReplyDelete
  2. selamat kembali armyrule.. atikah rindulah ngan armyrule.. heheh..

    ReplyDelete
  3. best ar armyrule position yg ko buat sama ar ngan yg ade dlm kepala otak aku..tp aku mmg mgharapkan sgt session ni akan berikan sesuatu, squad yg dah ade ni mmg dah mantap dah,cme mintak2 jgn ade yg injured bertahun2 je dah lah sbb itu yg akan merencatkan game arsenal sbnrnya.. bendi ok kalu jd sub sbb mamat ni kalu men lame2 sgt nanti kang dia jd bek utk team lwn..ha ha..ssekali ltk dudu utk epl bagus gak sbb mamat ni kaki gol dan ade skill trsendiri slain ketenangan jiwanya..goooo arsenal..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil