Adebayor menaikkan kemarahan fan Arsenal!!

Adebayor sekali lagi membuatkan fan Arsenal membencinya apabila mengatakan fan Arsenal yang membuatkannya keluar.. Bagi Atikah ianya tidak benar sama sekali.. Jika dia tidak meluahkan keingginannya untuk meninggalkan Arsenal sebelum bermulanya musim 2008/2009..

Fan Arsenal tidak sama sekali akan membencinya.. Dan yang kedua ialah prestasinya sepanjang musim 2008/2009 cukup hambar.. Bukan kerana kecederaan.. Tetapi bagi segelintir fan Arsenal.. Adebayor sudah tidak mahu bermain bersama Arsenal lagi..

Tapi Adebayor terus menerus mengatakan yang fan Arsenal yang membuatkannya pergi.. Dan fan Arsenal tahu salah satu sebab kau meninggalkan Arsenal ialah gaji mingguan yang akan Adebayor perolehi..

Sudahlah Adebayor.. Jangan sampai fan Arsenal baling pizza di muka kau baru nak minta maaf.. Dan Adebayor juga menempelak fan Arsenal kenapa tidak membenci Fabregas setiap kali musim panas sudah semestinya Barcelona mahukannya..

Okey Atikah sebagai wakil fan Arsenal di Malaysia mahu mengatakan mengapa kita tidak membenci Fabregas setiap kali dia dikaitkan dengan Barcelona.. First walaupun Fabregas meluahkan keingginanya untuk kembali ke Barcelona suatu hari nanti..

Tetapi kommitmennya bersama Arsenal buat masa sekarang ini tidak dapat disangkal lagi.. Fabregas memberikan segala-galanya untuk Arsenal.. Fabregas sanggup bertahan dan menyerang..

Walaupun kepenatan.. Namun demi Arsenal dia merelakannya.. Adebayor pula.. Hanya duduk di atas dan cukup malas untuk mengambil bola.. Jika benarlah dia kommitmen bersama Arsenal.. Mengapa cukup sukar fan Arsenal nak melihat aksi terbaiknya seperti mana dilakukannya semasa menentang Man. City dan Villareal (first leg)..

Hanya 2 perlawanan itu sahaja yang boleh fan Arsenal katakan yang terbaik yang diberikan Adebayor.. Sudahlah tu Adebayor.. Jangan nak membuatkan fan Arsenal semakin membenci kau.. Bukankah ini yang dimahukan kau sekarang ini.. Iaitu duit?? Adios!!

Comments

  1. biarkan adebayor dgn duitannya..mugkin dia lbih bahagia dgn cara tu..apapun terima kasih kpd adebayor yg tlh memberi impak yg baik kpd arsenal terutama pda sesson 07/08..agak malang utk seseorang pemain meninggalkan kelab dgn kebencian penyokong..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil