13 July 2009

Adebayor ke Manchester City??

Man. City akan mengemukakan tawaran kepada Arsenal sebanyak 25 juta untuk mendapatkan tanda tangan Adebayor.. Adebayor akan memperoleh gaji sekitar 130 ribu pound seminggu.. Dan nampaknya ura-ura mengatakan Chamakh akan ke Emirates Stadium akan berlaku..

Man. City yang gagal untuk mencapai kata persetujuan dengan Barcelona untuk membawa Eto'o ke Eastland telah menukar sasaran mereka kepada Adebayor.. Jadi x sabar rasanya Atikah nak mengucapkan selamat tinggal Adebayor dan selamat datang Chamakh.. Adios!!

19 comments:

  1. rindu giler kat atikah..!!!
    kalo ade blah..sape amek tempat die..
    chamakh kite dah sign lom..

    ReplyDelete
  2. hai atikah.sory akmal lame x ada.sbab akmal p KELANTAN.akmal p tgk pilihan raya manek urai.em seronok kat sana. nie baru bukak blog arsenal.

    ReplyDelete
  3. haha.. bz ke afham?? smpi lama x dgr cite.. adebayor blah calon utama pengganti ade ialah chamakh.. alternetif yg lain klaas jan huntelaar..

    oh.. x pe2 akmal.. atikah hairan jugak akmal lama x de.. akmal gi mengundi ke gi menyibuk??

    ReplyDelete
  4. akmal p tgk myibuk je kat sana.yer la pemuda umno katakan.tapi seronok tau kat sana,sampai lupa pasal arsenal.tapi bila tgk bendera UMNO lbeh kurang macm ARSENAL jagk putih/merah.ahahahahahahahahahahahaha. tapi hampeh kalah pulak

    ReplyDelete
  5. gi kelantan mmglah seronok.. atikah dah dua kali gi sana.. tapi x adelah sampai manek urai.. setakat dekat tanah merah, pasir mas dgn kota baru.. atikah suka gi window shopping dekat pasar siti khadijah tu.. hehe..

    ReplyDelete
  6. em mesti la.makan pun sedap2 plak.mal tak la p smua tempat.rantau panjng/tanah merah/wakaf cek yeh n bnyak lagi la.tapi kalau atikah nak p melaka ckap kan mal.

    ReplyDelete
  7. melaka?? atikah dh pi menjelajah sana dah.. rombongan sekolah dulu..

    ReplyDelete
  8. em itu dulu.p la skrang.KOTA WARISAN DUNIA la katakan.akmal asal sane la?

    ReplyDelete
  9. cukuplah dulu.. tunggu lagi 10 tahun atikah gi sana balik.. hahah.. ohh.. akmal org melaka ke??

    ReplyDelete
  10. em akmal org melaka.dari kampung yang melahirkan banyak pahlawan2 melayU KAMPUNG MERLIMAU.em jagn lupa bnyak player2 bola asal pada melaka.kahkahkahkah.kalau atikah nak tahu dulu hang jebat gan hang tuah org MERLIMAU tau.dulu nenek cite la.kahkahkah

    ReplyDelete
  11. oh.. mmg melaka bnyk bekas pemain bola sepak terbaik malaysia dulu..

    ReplyDelete
  12. akmal salah satu nyer,tapi wakil skolah je.

    ReplyDelete
  13. wakil sekolah pun okey ape..

    ReplyDelete
  14. tak ingat nak wakil arsenal ke.kahkahkah

    ReplyDelete
  15. cis.. kalau akmal main silap2 skrg nie akmal jadi bintang no.1 arsenal dah..

    ReplyDelete
  16. em tapi hanya harapan yang mungkin pudar di telan mase.

    ReplyDelete
  17. biar ada harapan dan cita-cita.. sama ada ia akan berlaku biarlah Allah yang tentukan.. dan biar masa yang menentukan..

    ReplyDelete
  18. yup it"s true.tapi mase skrang makin pantas berlalu,macm2 boleh berlaku skrang.yg pergi tetap pergi,yg nak masuk nie pun tak tahu lagi.mcm arsenal la

    ReplyDelete
  19. sbb tulah kita sokong arsenal.. heheh..

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan