Serdar Tasci signing kedua Arsenal??

Pemain pertahanan VFB Stuggart berusia 22 tahun ini di katakan bakal menjadi pemain kedua yang datang ke Emirates Stadium.. Serdar Tasci sendiri mengakui gembira untuk meninggalkan VFB Stuggart..

Serdar Tasci terkenal di Jerman kerana konsistensinya dan versalitinya.. Mengikut laporan di Jerman.. Arsenal sudah mula melakukan tawaran kepada Stuggart untuk membawa Tasci ke Emirates Stadium..

Namun Tasci tidak mahu memberikan komen tentang perkara ini.. Kerana dia lebih senang untuk fokus untuk kembali beraksi selepas mengalami kecederaan buku lali.. Atikah sejujurnya x pernah tengok Tasci main..

Tapi jika Tasci mampu konsisten dan boleh melakukan cleen tackle.. Dan mampu membaca perlawanan itu sudah cukup menyakinkan Atikah bahawa Tasci layak beraksi bersama Arsenal.. Atikah akan terus memberikan update terkini tentang pemain kedua yang akan datang ke Emirates Stadium musim panas ini..

X lupa juga berita-berita tentang kepergiaan pemain Arsenal.. Namun perkara pertama yang Atikah nak tengok terjadi ialah rumours tentang kehadiran Benzema dan Ribery.. Dan yang keduanya Atikah x sabar nak kata selamat tinggal kepada Adebayor.. Adios!!

Comments

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil