Sagna pun nak keluar?


Seperti yang ditulis dalam tajuk diatas, Sagna yang mungkin akan berhijrah ke Real Madrid dengan tawaran £20million.

"Saya amat terkejut dengan berita ini dan saya tidak akan menoleh ke belakang"
"Saya memang berniat untuk kembali ke latihan pre-season bersama Arsenal tapi saya akan tengok apa yang akan terjadi nanti" kata Sagna

Oh no, kalau Sagna keluar... Siapa yang akan jadi penggantinya? Adakah Eboue atau Wenger nak beli defender yang baru untuk dijadikan sebagai pengganti Sagna jika dia meninggalkan Arsenal.

Mungkin ada baik dan buruknya jika dia keluar dari Arsenal.. Baiknya ialah dia ni dah kena Virus H1N1.. Jadi takut merebak pada pemain lain (Gurau je).. Buruknya pula, dia ni sesuai bermain bersama Arsenal.. Kerana dia sudah biasa dengan tactic permainan Arsenal.

Kalau Sagna nak keluar dari Arsenal aku setuju tapi kalau Fabregas keluar dari Arsenal aku tak setuju kalau Van Persie x sign kontrak baru dengan Arsenal lagi aku x setuju. Tapi aku harap mereka bertiga ini tidak keluar dari Arsenal kerana Arsenal pada musim hadapan saya yakin akan mendapat piala! Piala Champions League!


GUNNERS!!

Comments

  1. tak mungkin lah madrid nk beli sagna. ramos dh cukup power dah. madrid skang tgh concentrante nk dptkn ribery ngan villa. xdenya dia nk buang duit beli sagna

    ReplyDelete
  2. Season nie banyak gak berita pasal players gunners kena pancing yea. Apa pun, boleh baca tapi jgn percaya 100% lah. Nak-nak kalau news tu dtg dari media Spain, lagi lah korang jgn percaya bulat-bulat. Takpe, at least players gunners pun ada nilai sehebat nilai kat Seremban tu... Hahaha...

    ReplyDelete
  3. huh x sanggup aku kehilangan plyr the gunners sekacak sagna ni..jgn la wei mamat ni rajin,mentality bagus,cross bola cantik dan tahan lasak.. aku hrp ni bkn kisah benar..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil