Ribery dan Benzema milik Arsenal?? (70 million euro deal)!!

Mengikut spy Atikah.. Wenger semakin hampir untuk mendapatkan tandatangan Ribery dengan nilai sebanyak 30 juta euro dan Nicklas Bendtner.. Dan pengurus baru Bayern juga dikatakan tertarik dengan bidaan Wenger ini..

Dan satu lagi sebab utama rumours ini tidak dapat disangkal ialah kehadiran ramai pemain Perancis di Arsenal.. Jadi ianya mampu untuk menjadi tarikan kepada Ribery untuk menolak tawaran MU, Real Madrid dan Barcelona..
Atikah pernah kata kepada sepupu Atikah yang merupakan fan Arsenal.. Iaitu kalau kita berjaya menjual Adebayor dengan harga 30 juta euro.. Kita boleh guna duit itu untuk membeli Karim Benzema.. Lagi pun Lyon nak lebih kurang 30 juta euro untuk Benzema..

Dan nampaknya ianya mungkin akan menjadi kenyataan apabila spy Atikah telah mendengar ura-ura yang Wenger dan pengurusan Arsenal sudah bersedia untuk menyediakan cek sebanyak 30 juta euro dibantu dengan Adebayor yang akan meninggalkan Emirates Stadium..

Dan spy Atikah di North London pula berkata board Arsenal sedia untuk menyediakan dana melebihi 40 juta euro untuk menandatangani pemain baru.. Dan penjualan Adebayor juga mampu untuk menambahkan dana tersebut..

Apa pandangan anda jika betullah yang Benzema dan Ribery datang ke Arsenal dengan nilai 60 juta euro dan Nicklas Bendtner ke Bayern Munich?? Sudah semestinya ia cukup mengembirakan jutaan peminat Arsenal..

Dan mengecewakan jutaan peminat MU dan Alex Ferguson sendiri.. Tapi pasal perjanjian membeli Ribery iaitu 30 juta euro dan Nicklas Bendtner amat Atikah x setuju.. Bagi Atikah kita patut kekalkan si super sub kita nie.. Apa anda rasa?? Sila postkan komen anda pasal rumours ini..

Tapi Atikah rasa ianya cukup mengarut.. Tapi kita x tahu apa perancangan Wenger dan pengurusan Arsenal.. Seperti yang kita tahu mereka ini cukup pandai menyimpan rahsia.. Jadi segalanya tidak mustahil.. Dan satu lagi cerita Fiorentina telah menaikkan harga Melo.. Iaitu sebanyak 25 juta euro berbanding nilai yang sedia dibayar Wenger iaitu sebanyak 15 juta euro.. Adios!!

Comments

  1. aku memang minat dengan 2 org budak france nie.dia memang hebat .aku rasa kalau arsenal dapt beli satu pembelian yang berbaloi la.

    ReplyDelete
  2. adalah bagus utk melihat ribery n benzema beraksi bersama squad arsenal..tp 70milion ni berani ke AW.. man u skg tgh kaya raya n kedua2 mamat ni mmg target man u..

    ReplyDelete
  3. aku rase tak pe mane tahu pelaburan nie berhasil

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil