Penulis baru



Saya Ahmad Ahsan@Zend merupakan penulis baru kat Arsenal Malaysia Blog.. Live in Putrajaya.. Favorite player kat Arsenal ialah Van Persie.. Sepanjang saya jadi penulis kat blog ni saya akan post beberapa maklumat tentang Arsenal dan dibantu oleh beberapa penulis yang lain. Harap fans semua dapat beri kerjasama ^_^..

Comments

  1. ya welcome zend, semoga kehadiran anda sbg penulis di Arsenal Malaysia Blog ni akan menjadikan blog ni lbih meriah dgn berita2 dan isu2 semasa the gunners..ooh to be a gooner!!

    ReplyDelete
  2. tq la bro.welcome..wat macam blog sendiri..
    if nak letak link promotion..leh je bro..
    tapi syarat die..kena jadi penulis dulu..
    mutual benefit la.. :P

    ReplyDelete
  3. Welcome... welcome... welcome... semoga ko dapat membantu aku dan juga gooner yang lain dengan info2 yang lebih tepat dan padat... ONCE GUNNERS FOREVER GOONER

    ReplyDelete
  4. Aku pun nak nyampuk gak.. Congrats Zend. Lagi ramai penulis, bertambah infomasi blog nie. Barulah meriah... Hehehe

    ReplyDelete
  5. welcome zend.. mari kita sama2 meriahkan blog nie..

    ReplyDelete
  6. Yup... Bolehlah membantu cik adik Atikah kita nie post info-info terkini.

    Atikah... Kata nak siarkan Fabulous Four Arsenal (Adams, Keown, Winterburn & Dixon). Lama dah tunggu nie... Hehehe

    ReplyDelete
  7. aduh taik lalat bzlah.. lagi pun atikah x habis research pasal mereka lagi.. nanti bila dah siap atikah postkan artikel tu.. okey taik lalat!! sori eh..

    ReplyDelete
  8. No prob Atikah... U punya pasal, i tunggu... Hahahaha...

    Sajer jer, lagi pun selain dari kita dok asik post latest news, kita gak harus mengenangkan jasa-jasa ex-gunners kan.

    Selain dari ex-gunners yg famous, ada gak ex-gunner yg suam-suam kuku yg kita perlu ketahui. Seperti...:

    1 - Nelson Vivas
    2 - David Grondin
    3 - Christopher Wreh
    4 - Davor Suker
    5 - Oleg Luzhny
    6 - Igors Stepanovs
    7 - Alberto Mendez
    8 - Edu
    9 - Stefan Malz
    10 - Francis Jeffers

    Tu serba sedikt lah. Banyak lagi yg kita perlu tau players ex-gunners yg tak begitu dikenali.

    ReplyDelete
  9. masalahnya kan taik lalat.. atikah x kenal sangat mereka tu.. masa mereka wakili arsenal mungkin atikah x lahir lagi atau pun atikah masih kecil.. so ada sedikit problemlah pasal tu.. tapi yg lagends yg glamour atikah taulah..

    ReplyDelete
  10. Takpe Atikah... Jangan peningkan kepala anda. Chill out k...

    Kalau penulis lain tau, apa salahnya post kan citer terbaru pasal ex-gunners diatas tu...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil