Melo patut sertai Arsenal - Gilberto



Bekas kapten Arsenal , Gilberto Silva menggesa rakan sepasukan dia iaitu Felipe Melo untuk menyertai Arsenal

Pihak Wenger berminat untuk memperolehi pemain tengah pasukan Fiorentina tersebut.

Gilberto, yang bermain bersama Arsenal sehingga meninggalkan Emirates Stadium untuk memasuki Panathinaikos percaya bahawa Melo dan Arsenal serasi.

Perbualan antara aku dan Gilberto

Zend : Hi Gilberto, apa pandangan anda tentang Arsenal dan Melo

Gilberto : Arsenal adalah pasukan yang hebat sekali dan jika dia berminat, dia patut menyertainya tanpa memikirkan apa-apa. Melo adalah orang yang mereka perlu ambil, dia adalah seorang pemain yang kuat dan berkualiti. Jika mereka dapat Melo itu adalah cadangan yang baik kerana dia adalah pemain yang mereka perlu pada masa ini.

Zend : Bagaimana kalau Arsenal dapat Melo?

Gilberto : Saya yakin itu adalah yang terbaik. Saya telah memberitahu dia bahawa Arsenal adalah pasukan yang hebat dan saya yakin mereka akan bertambah lebih hebat.

Zend : Ok Gilberto, terima kasih atas jawapan yang telah anda berikan kepada saya.

Gilberto : Sama-sama, jangan lupa kirim salam dengan semua pemain Arsenal terutama Wenger (ade pulak)

Zend : Orait

Comments

  1. hai atikah.saya suka awak.saya akmal selalu baca pasal blog arsenal yang u tlis.sebab saya penyokong setia arsenal.saya ucapkan terima kasih kepada atikah kerana memberi info terkini tentang pasukan arsenal.bagus.bagus.hidup mati pun saya tetap sokong arsenal.pasal player baru tahun ini akmal rasa semua yang akan join team nie memberi 100% pada psukan.tapi hairan kan budak melo nie penah main untuk sabah..kahkah.ok nti atikah cari lagi info tentang arsenal bye.adios.hehehe

    ReplyDelete
  2. atikah kan bagus letak gambar hang kat blog nie.?bleh kan

    ReplyDelete
  3. sori akmal.. no atikah picture.. lagi pun atikah x suka bergambar.. kalau tangkap gambar org atikah sukalah.. heheh.. terima kasih atas sokongan akmal..

    ReplyDelete
  4. emem ye ke.it"s ok.yg pnting atikah dapat cari info2 terkini tntang pasukan arsenal kita k.kalau boleh kita kumpul fan club arsenal berkumpul pada seson akan datg ini,boleh rapatkan hbungan antra fan club arsenal.betul tak?

    ReplyDelete
  5. mmg bagus kalau boleh jumpa semua fan arsenal.. tapi sayangnya atikah x boleh nak join..

    ReplyDelete
  6. em kenape plak? nie tak best nie

    ReplyDelete
  7. nak buat macam mana.. atikah duk taiping, perak.. semua perjumpaan selalu buat dekat kl.. lagi pun atikah baru 14 tahun!!

    ReplyDelete
  8. em ye ke.atikah 14 tahun..mcm tak percye je.cakap betul2?mcm nie terpaksa la buat plwanan PERAK vs ARSENAL CLUB.nanti bleh ajak wenger makan mEE uDANG .BETUL TAK

    ReplyDelete
  9. betullah atikah umur 14 tahun.. 7 november 1995 baru atikah lahir.. kalau x percaya x pe.. bukannya atikah rugi pun.. mee udang.. bukan wenger je atikah ajak.. semua player arsenal atikah ajak.. tapi wenger belanja.. hahaha..

    ReplyDelete
  10. emememe..ok la akmal prcaye la.nanti boleh belanje akmal sekali kan.em mesti enak skali.sbenaryer akmal pun belum pernah merase mee udang perak.kahkahkah.Selamt Berkenalan

    ReplyDelete
  11. Hai Atikah... Selamat berkenalan gak... Hehehe

    Fiorentina nak sambung kontrak Melo sampai 2013 tu... Takde harapan ler nak tgk dia kat Emirates...

    ReplyDelete
  12. mee udang kuala sepetang memang best.. taik lalat.. kita boleh dptkan melo.. dgn syarat bayar fiorentina lebih kurang 25 juta..

    ReplyDelete
  13. ye ke...ble boleh bawak akmal ke sane.?itu pun kalau dia sudi.e.ememe.harap sudi2 kan la dirimu.bab melo nie akmal rase diorang saje naikkan harga .nanti mesti jadi mcm arshvin msuk last minet jugk.

    ReplyDelete
  14. melo dah sain kontrak setahun lagi dgn fiorentina.. maknanya melo kekal di sana smpi 2013.. alah mai je dekat taiping.. tanyalah mana kuala sepetang.. ramai tahu.. kat situ nnt belambak kedai mee udang..

    ReplyDelete
  15. ye ke dia dah sain kontrak.ala tak dpt melo rebry and benzema dpt kot nanti.tak pun kita juga bdak perak KHALID JAMLUS KE.KAHKAHAKAH.ala atikah nie.kalau awak bawak akmal sekali lagi la sok.dari jauh nanti saye datang tau.

    ReplyDelete
  16. khalid jamlus??? x payahlah.. khalid selalu injured.. baik amik si razali.. kalau nak mai pandai2 lah cari rumah atikah.. hahah..

    ReplyDelete
  17. razali tak kenal la..jgn la cm tue.beri petunjuk ke.mcm dpan rumah ada bendera arsenal ke?jln ape?kampung ape?no rmah brape?or fon no ke...kakakakakah.kata fan club and friend.bleh kan atikah

    ReplyDelete
  18. razali umar kandasamy.. striker baru perak.. lagi bagus.. kalau nk mai baru atikah bagi tau..

    ReplyDelete
  19. Alo Akmal... Ko nie keje mengayat Atikah jerkkkk...
    Ko kan lelaki... My advice is ko lah treat Atikah, gi sana cari Atikah pastu bawak dia gi Kuala Sepetang makan mee udang...
    Barulah gentleman... Hehehe

    ReplyDelete
  20. ala taik lalat.jgan la marah beb.apa salah fan arsenal berkenal2.kan baik utk smua.kau kacau line la bro.atikah tak marah pun betul kan atikah?

    ReplyDelete
  21. atikah x marah pun.. apa salahnya kalau berkenalan dgn fan arsenal.. semua kwn2 atikah semuanya fan MU..

    ReplyDelete
  22. akmal same jagk gan akmal.smua mber2 kan ofic akmal fan MU and Chseal.mal je sorang ARSENAL.tapi kita kena setia wlaupun arsenal jatuh or bangun.jadi bleh la kita berkenalan.?

    ReplyDelete
  23. nak berkenalan bolah aje.. kawan biar seribu kan???

    ReplyDelete
  24. em itu sudah pasti.mesti seronok dapt tmbah kwan lgi.lagi sme minat club arsenal.cuma berkenalan dalam dunia maya mcm blog takut fan club lain mcm mrah kat kita je?cuba lihat taik lalat.apa pendapat atikah?

    ReplyDelete
  25. alah taik lalat itu saje je mengusik.. dia mmg macam tu pun.. x payah risau..

    ReplyDelete
  26. em mcm tue.atikah mal tnya kalau betul atikah masih 14tahun.atikah skolah mane?dari segi penulisan atikah baik sngat tak mcm budak 14tahun.kretivi pun tinggi.tapi kalau betul mal bagi pujian yang tinggi.plzplz.

    ReplyDelete
  27. atikah sekolah dkt SMK Simpang, taiping je.. bukannya asrama penuh pun..

    ReplyDelete
  28. yer ke.bagi akmal friendster atikah boleh?

    ReplyDelete
  29. boleh je.. http://profiles.friendster.com/atikahishak

    ReplyDelete
  30. hai atikah.akmal dah lihat dah friendster atikah.sket je gmbar.?tak puas tagk

    ReplyDelete
  31. sbbnya dlm komputer atikah x bnyk gmbr diri sendiri.. atikah lebih suka tangkap gambar org dari tgkp gmbr sendiri..

    ReplyDelete
  32. em ye ke .tangkap gmbar sendiri lebih baik ape.atikah,akmal dan mula boring dengan transfer window kali nie semua yer hanya khabar angin yang skit hati je dengar.tagk skrang ape yg kite target smua MELEPAS

    ReplyDelete
  33. tulah pasal akmal.. atikah pun sakit hati jugak.. tapi salah satu sebabnya ialah sebab kita kekurangan dana untuk beli pemain..

    ReplyDelete
  34. dah tahu cm tue jagn la wat banyak spekulasi je.bikin fan arsenal menaryh harapan yang tinggi.tgk MU tak bising2 pun terus dpt player.duit ada cume malas nak keluarkan.nanti ble kalah je,bru cakap player tak berpglaman la,muda la.PANAS LA DGR

    ReplyDelete
  35. Bising wei fans manure, nak2 bila amik kuda tempang Owen. Duit banyak pun, bukan semua players nak main kat Old Kerepot... Duit takde lagi lah, bidding kena cantas jer lah dgn kelab lain...

    ReplyDelete
  36. Akmal, ko kena banyak amik tau pasal kelab. Apa sebab policy Arsenal mcm tu, baru ko boleh debat dgn fans2 lain. Yg penting, kena gak amik tau pasal masalah team diorg, senjata tu bila diorg kutuk lebih2...

    ReplyDelete
  37. aku nbukan kutuk.tapi sayangkan team arsenal.tak silap bagi pandngan kan.utk kemajuan team arsenal jgk.tapi ape yang penting kita support team arsenal kita

    ReplyDelete
  38. At least kdg2 kena defensive gak dgn budak2 manure... Diorg semua kaki kutuk, mentang2 team power yg ado...
    Takpe... Once a gooner, always a gooner...

    ReplyDelete
  39. tul tu mal, tp kita kne selidik tul2 ape sbb the gunners berkira-kira dlm soal membeli plyr..beli plyr yg bagus bermaksud arsenal akan membayar gaji yg bagus, dgn pembinaan emirates stadium yg menelan ratusan juta confirm la kita dah bleh fkr apa sbb AW bertindak sebegitu..aku x fkr sbb utama kemerosotan arsenal krn kurangnya plyr ternama dan hebat..real madrid yg megah dgn kekayaannya dari dulu membeli dan memiliki plyr yg cukup hebat, tp tgk je lah apa yg dorang dpt.. xkan kita nk ikut polisi benitez plk, tgk apa dah jd dgn Liverpool..tentu kesal kalu sebuah club yg hebat tp menghadapi mslh kewangan..manure sgt bagus sbb kaya skg ni, tp yg kayapnya sbb dorang lpskan tevez, beli mamat utk men 10minit je, pastu gantikan ronaldog ngan Valencia yg jauh bezanya, yg kesiannya fergie x tau yg benzema ngan ribery ni Islam, kalu dah Islam xkan nk kwn ngan syaitan plk..sbnrnya arsenal bleh beli felipe melo lbih dari £20m, malah frank ribery atau karem benzemapun arsenal bleh byr dgn £70m.. mmg kita kecewa bila sorg plyr yg hebat menjadi target arsenal terlepas ke club lain, akupun kesal bila arsenal terlepas mamat2 yg hebat cam gokhan inler, miguel veloso n edin dzeko.. tp aku masih bangga sbb dlm mghadapi mslh dalaman dan kecederaan squad utama musim lps,arsenal masih jd "bigfour", dpt pegi semi CL ngan piala FA, dan berada dlm kelompok 5 club terkaya dunia..

    ReplyDelete
  40. fuh bagus la onar,kau bagi pendapat yang bagus.yer arsenal aku pasti akan berjaya juga tampa perlu pemain baru.yang lame pun ok jak pada aku,cuma yang aku bimbang dengan player arsenal nie bila dan ada name mula la nak diman nak kluar la.tgk la adibayor tue.dulu aku suka dia.bleh kata kalau dia msuk dah tahu arsenal bleh menang tapi tgk skarng.bikin panas ma.nak aku sepat je dia.tapi player yang aku minat skrang arshvin.dia macm bawak sesuatu yang baru pada fan arsenal.yng penting kite bejaya.HIDUP ARSENAL

    ReplyDelete
  41. kalu ko nk bc pndpt yg bagus ko bleh bc pdpt bro taik lalat, zb_bro dan arse no 4.. dorang lg otai bai..tp skg mgkin dorang sibuk.. xpun dah pindah secara percuma ke club lain..he he heh.. ok,dulu mmg adebahayo tp skg mamat ni dah jd adibahnor, aku x fhm ngan alasan dia xleh men bagus sbb dikecam fan sdiri sdgkan dia yg nk g acmilan dr session lps lg.. kalu arshavin mmg aku x nafikan, dia mmg hebat dan pembelian berbaloi arsenal utk 2009.. aku hrp dia jd shadow striker utk session ni.. Go Gunners..

    ReplyDelete
  42. yang penting onar HATI KU TETAP SETIA PADA ARSENAL...

    ReplyDelete
  43. Wahhh... hebat la korang ni...masing2 beri pandangan.. bagus2 cam ni...boleh memberi semangat peminat arsenal yg lain.

    ReplyDelete
  44. Excellent post but I was wondering if you could write a litte more on this topic?
    I'd be very thankful if you could elaborate a little bit further. Cheers!
    my website > english premier league transfer news manchester united

    ReplyDelete
  45. Superb site you have here but I was wanting to know if you knew of any message boards that cover the same
    topics talked about here? I'd really like to be a part of group where I can get opinions from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Bless you!
    Here is my web page ; latest transfer news chelsea

    ReplyDelete
  46. Hi, i think that i saw you visited my site so i came to “return the favor”.
    I'm trying to find things to improve my website!I suppose its ok to use some of your ideas!!
    My website : pizza games st louis

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil