25 June 2009

Laporan khas!!

Okey memandangkan beberapa pemain sedang bersuka ria semasa cuti musim panas ini.. Atikah telah mengarahkan beberapa spy Atikah untuk mengintip mereka.. Kita mulakan dulu dengan Samir Nasri..

Samir Nasri meraikan hari jadinya di Miami bersama girlfriendnya (kata x ada girlfriend) iaitu pemain tenis Perancis Tatianna Golovin dan bekas rakan sepasukannya di Marseille iaitu Djibril Cisse..

Itulah gambar yang berjaya dirakam spy Atikah.. Sebenarnya lebih kepada mencuri gambar dari paparazi.. Hahaha.. Spy Atikah bukannya reti tangkap gambar sangat.. Lain yang dia tangkap nanti.. Heheh..

Arshavin pula pulang ke kampung halamannya iaitu St. Petersburg.. Jangan risau Arshavin x akan kembali ke kelab Zenit St. Petersburglah.. Wenger pula entah kemana pulak hilangnya.. Mungkin masih di Malaysia.. Sebab tiada tanda-tanda Wenger balik ke North London dah..

Sementara Bendtner pula dah berpaling tadah.. Bukannya dah pergi sain kontrak dengan musuh setempat kita.. Tapi lebih kepada menukar kerjayanya dari pemain bola sepak ke model!! Mari kita lihat si model Bendtner ini..

Sementara itu pula Van Persie mungkin berada di kampung halaman isterinya iaitu di Maghribi atau pun ke kepulauan Mauritius.. Itulah saja pemain yang berjaya spy Atikah menjejaki percutiaan mereka.. Adios..

8 comments:

  1. atikah..nk tanye skit..nasri nie islam ke KaPiR...

    ReplyDelete
  2. islam pd name jer.................

    ReplyDelete
  3. dik tikah, abg rase tak perlu letak gmbar cmtu......

    ReplyDelete
  4. atikah, kalau tidak silap aku, Melo ni pernah bermain dalam Liga M bersama pasukan SABAH 4 atau 5 tahun yang lalu. betul ker?

    ReplyDelete
  5. x payah la letak gambar mcm tu..bukannya teladan yg baik hatta namanya Islam sekalipon..

    si bendtner ni plak nak jadi model ke?cuba botakkan skit rambut tu dah ala2 mcm eminem agaknya nnt..we made you..haha..

    ReplyDelete
  6. kalau karim benzema and rebry masuk dia pun ISLAM JUGAK

    ReplyDelete
  7. Hi there, its nice post about media print, we all know media is a great source of data.
    Also visit my web site transfer news arsenal 2010

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan