Fabregas patut hormat fan Arsenal dan Arsenal!!

Atikah nak mulakan dulu dengar cerita yang Alonso berjaya membuatkan Fabregas berehat sekali lagi.. Alonso telah melakukan terjahan keras di buku lali kiri Fabregas semasa latihan dalam skuad Sepanyol..

Atikah x pasti berapa lama Fabregas akan berehat.. Namun Atikah x sedih dan x risau.. Namun Atikah happy mendengar berita ini sebab Atikah dah cukup kecewa dengan Fabregas.. Atikah rasa mungkin tiada lagi tempat untuk Fabregas dihati Atikah..

Maybe sehingga dia berjaya menebus kembali apa yang dikatakannya itu.. Bagi Atikah luahan hatinya hari itu bagaikan tidak menghormati fan Arsenal.. Mengapa Atikah cakap macam itu?? Sebabnya Fabregas merupakan kapten Arsenal..

Fabregas bagaikan memburukkan Arsenal.. Dengan mengagungkan Barcelona.. Atikah akui yang Barcelona merupakan kelab remajanya.. Namun dia perlu ingat pasukan mana yang menaikkan namanya??

Dia sekarang ini kapten Arsenal atau Barcelona?? Telah lama Atikah bersabar dengan apa yang dikatakannya.. Namun bagi Atikah apa yang dikatakannya baru-baru ini sudah keterlaluaan.. Tiada langsung respect untuk Arsenal dan fan Arsenal..

Selepas sedar yang dia telah melampau dia mulalah kata yang dia masih sayangkan Arsenal memandangkan dia merupakan kapten Arsenal.. Cukuplah tu Fabregas.. Hentikan mengunakan jawapan saya gembira di Arsenal sebab jadi kapten..

Sudah muak Atikah mendengarnya.. Kali ini bagi Atikah pintu keluar untuk Fabregas telah pun terbuka.. Tinggalkan Arsenal kalau nak sangat.. Atikah x nak seorang pemain pun yang main bersama Arsenal tiada hati untuk mewakili Arsenal..

Bagaikan hanya badan menyarung jersi Arsenal namun hati dan perasaan manyarung jersi Barcelona.. Cuma satu sahaja pesanan Atikah untuk Fabregas apabila keluar nanti.. Anda akan menyesal dengan tindakan bodoh anda ini suatu hari nanti.. Percayalah..

Atikah amat mengharapkan yang Fabregas akan meninggalkan Arsenal dengan pernuh hormat seperti Henry meninggalkan Arsenal dulu.. Jangan jadi seperti Hleb yang keluar dari Arsenal dengan penuh kebenciaan..

Siapa ada pesanan "TERAKHIR" untuk Fabregas?? Sila postkan komen anda.. Apa-apa pun gambar Fabregas di dinding bilik Atikah dan dalam komputer mungkin akan dibuang apabila Atikah cukup bersedia nanti..

Atikah secara rasminya mengumumkan yang Fabianski merupakan pemain kesayangan Atikah sejak hari ini.. Jadi siapa yang kutuk Fabianski siaplah anda Atikah maki.. Hehe.. Selamat tinggal Fabregas dari hati Atikah.. Mungkin ada secebis je Fabregas dalam hati Atikah.. Adios..

P/S: Cuba tengok gambar yang Atikah jumpa ini.. Liverpool 4- Arshavin 4???

Comments

  1. fabregas mmg dah disahkan meninggalkan arsenaL????

    ReplyDelete
  2. Nasihat aku, jgn mudah percaya pada media.

    ReplyDelete
  3. arse nmbr 4.. kalau apa yg dikatakan media itu salah mengapa fabregas tidak pantas menafikannya?? seperti apa yg dilakukannya selama ini.. seperti sagna lakukan?? cuba fikirkan..

    ReplyDelete
  4. sila baca komen saya pada thread "fabregas aku tinggalkan arsenal kalau"

    ReplyDelete
  5. sabar atikah,kdg2 media saje je buat spekulasi..alaa...mcm gosip murahan dlm majalah 'mangga' tu..!!hehe

    ReplyDelete
  6. btol tuu..ak rs rr fabregas xkn mudah tgglkn arsenal lps da jd captain..mybe die ckp je cmtu sbb nk kn populariti..mulut ckp len, hati ttp di arsenal..hehehe...kc die peluang...lps die btol2 da g br kte kutuk die abis2!!huahuahua

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil