Fabregas bukan untuk dijual!!

Barcelona memang pasukan yang pekak.. Berapa kali Fabregas dan Arsenal nak kata yang Fabregas bukan untuk dijual.. Dahlah nak beli Fabregas 35 juta euro je.. Harga Fabregas musim panas ini pun lebih kurang 45 juta euro..

Kalau nak Fabregas bayar lebih dari 50 juta euro baru rundingan di buka.. Atikah memang x faham.. Barcelona di ambang kehilangan Ribery.. Jadi mereka mensasarkan Fabregas untuk dibawa ke Nou Camp untuk bergandingan bersama David Villa..

Atikah memang x tahu nak cakap dan nak tulis apa mengenai perkara ini.. Ini semua memang x masuk akal.. Tapi Atikah rasa masa inilah Fabregas membuktikan komitmennya bersama Arsenal.. Dan segala janji yang telah dilemparkannya kepada fan Arsenal..

Atikah cuba untuk x mengendahkannya.. Tapi x boleh.. Kalau Atikah boleh menjadi orang penting dalam urusan penjualan pemain.. Atikah akan letak banner dan poster di seluruh England dan Sepanyol bahawa Fabregas bukan untuk di jual..

Dan Atikah sendiri mahu jumpa Guardiola dan presiden Barcelona.. Untuk menegaskan yang Fabregas is not for sale for this momment.. Kalau x faham jugak.. Atikah x tahu nak buat apa dah.. Terjun dari bangunan jelah penyelasaiannya kut..

Itu sajalah Atikah nak tegaskan.. Tapi kalau boleh memang Atikah nak buat macam itu.. Sebab bagi Atikah masih ada hutang yang perlu Fabregas langsaikan.. Namun sebelum menyelesaikan hutang tersebut..

Fabregas perlu mendapatkan kembali kepercayaan peminat yang sudah mula luntur gara-gara salah faham media sepanyol dan media britian.. Jadi bagi Atikah kejadiaan sebegini sebenarnya menguji kepercayaan peminat dan komitmen pemain itu sendiri..

Masa inilah Fabregas perlu tunjukkan komitmennya dan kesetiaanya kepada Arsenal.. Dan membuktikan yang dia betul-betul bangga menjadi kapten Arsenal dan menyarung jersi Arsenal.. Adios!!

Comments

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil