Dzeko mahu bermain dengan Arsenal bukan Manchester City


Menurut agent budak ni, dia cakap Dzeko mahu menyertai Arsenal bukan Manchester City

“It is not possible for Dzeko, who is a leading player in Germany and has the chance to play in the Champions League, to go to a mid-table club like Manchester City … Arsenal would be a different matter … The Londoners’ offer is one we treat very seriously.”

Nampaknya AC Milan nak jugak Dzeko ni dan sedia menawarkan £26.1million bid untuk dia.


Arsenal akan ambil Dzeko jika mereka mengutuskan untuk membiarkan Adebayor keluar dari Arsenal.

Comments

  1. milan bid 26.1m? o ouu nmpknya arsenal xkan layan harga ceni,tp kalu adebayor dijual nmpak lah sikit ms dpnnya, tp 26.1m tu mahal jgk lah tahap dzeko ni..dah mcm harga torres je milan bid..tp kata2nya yg mahu bermain di arsenal tu dah bleh buat aku tersenyum kambing dah..ok ar tu..

    ReplyDelete
  2. Ye ker si Dzeko nak ker arsenal???... setahu aku betul dia akan memilih arsenal daripada man city, ini kerana champion league dan juga status big 4 arsenal...
    ----------------------------------------------------------------

    Arsenal dealt blow in pursuit of Edin Dzeko

    Arsenal's hopes of signing Edin Dzeko have been halted after the 23-year-old striker insisted he would either be joining AC Milan or remaining with Bundesliga champions Wolfsburg.

    Snubbed: Edin Dzeko says he would rather stay put of move to AC Milan than play with Arsenal

    Dzeko, also interesting Manchester City, scored 26 goals in 32 Bundesliga games last season. But his agent Irfan Redzepagic held talks with Milan vice-president Adriano Galliani in the Bosnia marksman's home city of Sarajevo over the weekend.

    Dzeko, who has also been linked to Tottenham, Manchester United and Portsmouth in recent weeks, admitted: “Milan have always been my favourite club, right back to my days as a small boy, growing up in Sarajevo.”

    But Arsenal may be luckier in the pursuit of Ajax defender Thomas Vermaelen, who remains determined to move to the Emirates Stadium.

    Vermaelen said: "Moving to Arsenal is the right path for me. It is a great sporting challenge and I will also be financially better off. I think everything is going to be OK. In the coming days there will be more talks."
    The deal is expected to set Arsene Wenger back something in the region of £10.4 million.

    The Frenchman's interest in Vermaelen along with speculation he is preparing to bid for Fulham centre-back Brede Hangeland has cast doubt over the futures of Kolo Toure and William Gallas.

    Fulham manager Roy Hodgson is eager to hold onto Hangeland, but the 27-year-old has yet to sign an extension to his contract despite initial talks having already taken place.

    By John Ley and Emily Benammar
    Published: 12:22PM BST 09 Jun 2009
    ----------------------------------------------------------

    hehehe... ini info yang aku dapat ler tapi berkenaan vermaelen tu aku rasa dia dah semakin hampir menjadi the gunners kot sebab cite pasal dia telah memenuhi sedikit ruang setiap hari dalam majalah atau akhbar di north london...

    ReplyDelete
  3. Mestilah dia nak main CL tapi kalau dia stay pun still dia dapat main CL gak. Tinggi dah memenuhi kateria striker dlm EPL, apa lagi AW... Sambar jer lah...

    Pasal Vermaelen tu, aku pun rasa dia akan jadi gooner. Welcome on board... Hehehe

    ReplyDelete
  4. ohh...
    xtgk die men lg xpt laa nk ckp pape kn..

    ReplyDelete
  5. Cesc... Layan kat you tube dulu lerrrr sebelum dia secara rasminya jadi gooner... Hehe

    ReplyDelete
  6. spy atikah dkt italy dh informkan atikah yg kemungkinan besar Dzeko akan ke AC Milan.. jadi x de chancelah kita nak dapatkan die.. yaya toure pulak agent die cakap toure xkan ke arsenal sbb dh dpt tawaran lumayan dari barcelona..

    ReplyDelete
  7. perrh encik din seko ni, buat 26 gol dlm 32 game, syg kalu x g arsenal..milan xkan membeli belah mcm ni kalu mrk x jual kaka..arrghh..!!! sakitnyee lutut..! cik adik ikahh mane pogrebnyak ni..syp je..ke nk g milan jgk mamat ni?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil