Arshavin tak akan ke Barcelona!!

Okey semalam Atikah ada buat artikel pasal Arshavin kata dia amat gembira jika bermain untuk Barcelona.. Spy Atikah masih belum dapat apa-apa komen dari Arshavin.. Tapi Atikah dan seorang spy Atikah telah membuat siasatan..

Atikah yang kebetulan ada di North London telah meresearch segala perkara yang telah dikatakan Arshavin sebelum dan selepas menyertai Arsenal.. Dan hasilnya Atikah berjaya menjumpai bukti bahawa media di England hanya mereka cerita..

Memang Arshavin ada cakap tentang perkara itu.. Dan kita juga x boleh nak sangkal yang Arshavin merupakan peminat Barcelona.. Namun Arshavin cakap tentang itu sewaktu dia belum lagi jadi pemain Arsenal.. Dan masih di Zenit..

Inilah ayat lengkap yang Arshavin katakan.. "I have supported Barcelona all my life," "Barcelona are my dream.I never thought I would have a genuine chance to play for the club. Let's see how the situation unfolds. For now I can't say anything for sure. "At the moment I'm a player of team Russia and I'm only thinking about doing well in the semi-finals."

Apa yang dikatakannya ini ialah semasa Arshavin sedang mewakili Rusia dalam saingan EURO 2008.. Jadi media Britian cuba untuk menaikkan kemarahan fan Arsenal terhadap Arshavin.. Jadi Atikah menyeru kepada fan Arsenal supaya tidak tertipu dengan mainan media ini.. Adios!!

Comments

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil