Arsenal lepaskan Gallas


Wenger sedia menyerahkan Gallas kepada mana-mana kelab selepas akan datangnya Thomas Vermaelen.

Juventus dan AC Milan yang mahukan Gallas ni telah menerima berita tersebut.

Patutkah Gallas dikeluarkan dari Arsenal? Aku rasa lebih baik keluarkan Silvestre bukannya Gallas.

Comments

  1. ermmm...
    aku rse pn elok silves yg kuar...
    tp xpe laa..
    gallas pn elok kkl kn..
    rmai ckit snior lam team arsenal t..

    ReplyDelete
  2. Kena pilih antara satu... Kolo or Gallas. Coz diorg nie dah lama tak bertegur sapa. Aku rasa baik Gallas jer angkat kaki, Kolo still the best.

    Aku rasa nie lah masa terbaik utk Gallas pergi, sementara masih ada kelab yg inginkan khidmat dia.

    To Gallas... Bon Voyage dudu...

    ReplyDelete
  3. ac milan atau juventus?? kedua-dua pasukan tu dah buat tawaran bernilai 4 juta untuk gallas.. so apa tunggu lagi.. masa nielah kita jual gallas.. dari jual toure baik gallas.. silvestre blah?? okey jugak.. lagi pun silvestre nie x banyak membantu.. sekali sekala je die bagus..

    ReplyDelete
  4. arsenal mcm nk lpskan toure je setelah dptkan vermaelen dlm ms yg sm nk dptkan mesit ozil dan felipe melo, aku wase slh sorg antara gallas ngan toure mungkin akan tinggalkan emirates.. pd aku dua2 bagus dua2 boleh jaringkan gol, kalu perlu pilih siapa yg kena kluar aku pilih gallas sbb gallas byk sgt konflik dlm team dan mpunyai mentality yg lemah..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil