What The Fung Ronaldog n Da Gang


Pakat mai sini..pulau pinang menanti..eh dah lari tajuk ni..camni..mari kita menghina dan mencaci player Manyur yg x asing dimuka bumi ini..Ronaldog the greatest diver n big babi cryng..hohoho. Pada mulanya aku ingat mamat cilakak nih bakal menjadi player..eh2 jap2..bleh iktiraf player ke..pelakon lyk gak nih..yg star menyetar dengan gaya permainan dan skill yg bagus. Akan ttp. malang cukup berbau hancing. Woi, sapa pissing kat cni nih...hahaha. Dia adalah player yg paling gua meluat sekali. Aik, sekali jer, mana ckp..berkali2 lar..ok. Dari Lisbon, Pak Wenger kita cuba memancingnya, tp umpan x mengena. Tp umpan Alex PerGusar pulak menjadi. Tup2 bleh beraksi kat ladang sayur manyur, Old Krepott. Nasib menyebelahi Arsenal. Arsenal mmg xnak player2 yg x bertauliah datang nak join. Mereka suma sampah. Walaupun kurang nampak bintang2 berkelipan di muka2 player Arsenal, tapi kita adalah yg terbaik yg berjaya dihasilkan. Dulu, Kini dan Selamanya. Mesra, cepat dan Betul..hahaha.

Berbalik kpd Ronaldog nih, maybe rakan2 kita dah tau..mase semi UCl arituh, byk gila dive..pastu dop merenget2 buat muka taik ckp kat ref.."psst, ref FK ar..aku jatuh tergolek cam nangka busuk nih..adoi..mung nok berapo ya, ambo buleh bui.." dan ref "prttt..nak ambik kad topup digi, dah2 xyah nak nagis2 kat cini..hei, menyampah btol aku.."..Fergusen dah ajar amaln sesat kat player2 dia nih. Zaman2 dulu pun, Roy Keane captain paling baran..abis org nak pijak..Cantona sama gak..star tp haprak perangai..apelah diorang nih. Wahai ronaldog, udah2 lah perangai haram jadah ko tuh. Ko sedar x ko tu lembik nyah. Usain Bolt raja pecut tu pun ckp ko lembik. Lari ckit jatuh, lari ckit jatuh, jatuh ckit nangis..hahaha.
Itulah serba sedikit celotehku petang ini. Dan jgn lupa tgk video kat bawah ni..best. Maybe dah tgk kot korang sume nih...jom kita layan..roll VT..renung2kan dan slmat beramal...zass

dan klu nak tgk ronaldog kena ayam ngan gibbs da link kat bwh nih
http://fiscgunners.blogspot.com/2009/05/lets-enjoy-it.html




Comments

  1. Mari kita tgk Gibbs plak seposen kan ronaldiver... hehe

    http://img136.imageshack.us/img136/2937/gibbs.gif

    Credit to alter_ego, my gooner friend.

    semutipoh (MKF Gooners)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil