Wenger nak beli Mathieu Coutadeur??

Arsenal dilaporkan akan memancing pemain tengah Le Mans iaitu Mathieu Coutadeur.. Coutedeur telah dianggap sebagai pemain muda berbakat besar Perancis..

Untuk mendapatkan kepastian Atikah pun menghantar wakil@ejen Atikah ke Perancis untuk bertemu Coutadeur..

Inilah kata-katanya," Ejen saya telah dihubungi beberapa pasukan tapi masih belum ada sebarang perjanjian"..

"Arsenal?? Ya saya sudah mendengar yang mereka mahu mendapatkan saya.. Saya terkejut.. Rakan-rakan saya sudah mula mengejek saya.. Mereka ada telefon tapi belum ada sebarang perjanjian.."

"Sekarang masanya untuk saya pergi.. Ia cukup jelas.. The Chairman telah pun memberikan persetujuan untuk saya keluar.. Saya mahu mengapai ke suatu tahap yang baru..Saya perlukan cabaran yang lebih besar.."

Okey disebabkan Atikah x pernah dengar namanya tapi telah jatuh cinta dengan wajahnya Atikah pun melakukan research tentang Coutadeur..

Mathieu Coutadeur dilahirkan di Le Mans, Perancis pada 20 Jun 1986.. Beliau merupakan pemain tengah yang terkenal kerana passingnya.. Bersama pasukan Le Mans UC72 sejak 2006 dan telah melakukan 82 penampilan dan telah menjaringkan 5 gol.. Dan masih belum dipanggil menyertai skuad kebangsaan Perancis..

Itulah sahaja apa yang Atikah boleh dapat.. Disebabkan nak buka laman web rasmi Le Mans UC72 Atikah x boleh nak faham sebab Atikah x faham bahasa Perancis.. Kalau bahasa Sepanyol x pelah jugak.. So sampai di sini sajalah Atikah boleh bagi profiles tentangnya.. Adios..

Oh lupa pulak.. Wenger dilaporkan bersedia untuk membeli Xabi Alonso.. Dan dilaporkan Benitez akan menerima harga sebanyak 18 million.. Adois.. Majulah Arsenal untuk peminat!!! hahah...

Comments

  1. Setelah empat season, baru kali nie aku lihat AW penuh bernafsu nak beli players. Awal-awal lagi dah kasi hint players mana dia nak bid. Nie mcm lah bro, bijak memikat hati fans, bukan bijak berbelanja... tak relevant skrg nie...

    Cuba bayangkan, Alonso DM, Fabregas AM. Perghhhhhh... Each game clean sheet, each game mesti score at least 3 bijik. Berangan weh aku, syok sendiri weh aku...

    Cuba mimpikan, v.Persie pair dgn Arshavin or Dudu pair dgn Santa Cruz. Stats goal shooting mesti, on target 10, of target 0, goal 10...

    Cuba bayang dan mimpikan, Kolo pair dgn Lescott. Fuhhhhhhhh... Sagna dan Clichy boleh masak maggie jap kat tepi padang...

    ReplyDelete
  2. haaa...
    mleleh air liur aku mmpi ni poiek!!!
    sluuurrrppp..(sdut blk)

    peh gler r...rosicky lak men kiri kn..skli rembat mst golnye laaa..haaaa...mst AW menari kt tp 2...

    ReplyDelete
  3. hoho...aku harap wenger lbey mmberi pluang kpd player muder2...bg men bnyak bio cpat msak..bile dh ader ramai player yg brpngalaman maka scare auto nyer pmaen mude akan lbey brani tnpa rse gugup2..

    ReplyDelete
  4. dah lama aku menantikan saat yg indah sebegini.. aku hrp semua rumos ni bkn ckp kedai kopi bai..

    ReplyDelete
  5. malas nak bermimpi disiang hari....wenger susah untuk di mengertikan...jangan nanti player muda dan murah dibelinya lagi...

    ReplyDelete
  6. plyer mda 2 dh semstinye die akn caik n bli...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil