Van Persie bakal beraksi menentang MU!!!!

Berita baik diterima dari kem Arsenal!! Sedang Atikah bosan Atikah pun mulalah mencari berita-berita untuk artikel esok.. Namun disaat Atikah putus asa sebab x de berita yang meletup.. Disaat itulah keluarnya berita yang ditunggu Atikah terpancul di laman web rasmi Arsenal..

Tanpa sebarang keraguan.. Atikah terus menulis artikel ini.. Barisan doktor terhebat dan magik kita berjaya menyembuhkan Van Persie tepat pada masanya.. Sembuhnya Van Persie di waktu yang amat tepat iaitu sebelum menjelangnya perlawanan penting di saat-saat genting ini.. Amat disenangi.. Peminat Arsenal sudah semestinya merasa lega..



Namun tidak kepada si pak hidung merah si pak cik Ferguson.. Sudah pastinya dia akan risau.. Haha.. Padan muke kau.. Dan Wenger plak kene tepati janjinya.. Wenger cakap kalau Van Persie available dia nak guna formasi 4-4-2..

Silvestre pun disahkan akan beraksi esok.. Walaupun masih merasai kesakitan.. So sampai sini jelah artikel Atikah.. Atikah cuma nak updatekan berita nie je.. Jumpa lagi dalam artikel akan datang..

Comments

  1. rindu rembatan kaki kiri beliau...

    ReplyDelete
  2. emm ok tu..persie ni kekdg men ntah ape2 gak rembat ke langit n kelaut, tp bila dtg d punya tongkat ali mmg perform abis lah..rasanya dia perform nnti sbb abg adeb bleh backup kalu betul wenger gn 4-4-2..x dilupakan nasri yg cmerlang mematahkan tanduk setan merah ari tu..hrp dia jd backup striker nanti sbb dia mampu kucarkacirkan benteng lwn..cesc n wallcott da hensem dah tggl wenger je manalah tau minit 85 dia nk masukkan mamat2 ni..mmg 1 badan hangin cap kapal laut afrika..

    ReplyDelete
  3. walaupun rembatan van persie ke laut.. tapi kerajinananya bnyk membantu arsnl..

    ReplyDelete
  4. btul tu atikah, termasuklah gol pyamaan ngan everton dan gol kemenangan ngan chelsea..free kick diapun gempak gak..

    ReplyDelete
  5. The Red WarriorMay 5, 2009 at 3:56 AM

    Apa² pon on form dari adebayor dan RVP aku harap sangat² pagi ni barisan midfield Gunners tak mati. Aku berharap dan berdoa agar kapten kita si Fabregas akan menjadi Profesor sebagai arkitek di bahagian tu. Apa yang aku tgk masa game yg kita menang 2-1 di emirates dalam EPL semuanya banyak berpunca dari beliau. Assists dari Fabregas telah membuatkan bahagian pertahanan ManKayu kucar-kacir. Dan apa yg ku harapkan jugak pagi nanti kalo dah barisan midfield berjaya kita atasi jgn la pulak barisan defend leka. Tengok masa gol saguhati dari Rafael bahagian defend kita longgar. Mentang² lah dah lead 2-0. Disini prediction formasi aku atas player Gunners. Good Luck Arsenal!!!! Bedil Habis²an

    Almunia

    Sagna******Toure******Silvestre******Clichy

    Walcott******Song******Fabregas******Nasri

    Van Persie******Adebayor

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil