Skip to main content

Usmanov mengajak berbelanja!!

Gunners shareholder menuntut menukar polisi transfer..

Pemegang saham utama Arsenal Alisher Usmanov menyarankan kelab mengambil langkah ke hadapan terhadap polisi transfer pada musim panas ini..

Boss Arsenal Arsene Wenger transfer polisi telah dipersoalkan, dengan memberikan peluang kepada pemain muda dalam beberapa tahun ini dan enggan membelanjakan banyak duit untuk membeli pemain yang berpengalaman..

Banyak yang kita dapat lihat perbezaan antara Arsenal dan MU.. Dan Sekarang, Usmanov yang memegang 25% saham Arsenal merasakan Arsenal perlu berbelanja dengan banyak untuk bersaing dengan pencabar lain..

Usmanov berkata, "Sekarang ini kita lihat bagaikan lelaki berlawan dengan budak.. Adakah kelab perlu step - up? Sudah semestinya.. Untuk menjadi yang pertama di Dunia dan Eropah anda perlukan pemain di bangku simpanan yang kuat.. Cuba lihat MU pada malam Rabu yang lalu, mereka mempunyai pemain yang hampir bernilai £100million di bangku simpanan"..

Nampaknya board Arsenal sudah bersedia memberikan dana yang banyak pada musim perpindahan ini.. Apa lagi yang anda tunggu Wenger?? Board juga sudah x tahan dengan polisi perpindahan kau.. Mereka pun nak piala jugak.. Jadi gunakan kesempatan ini sebaik-baiknya Wenger..

Okey sampai di sini saja lintas langsung dari North London.. Atikah nak pergi ke Merseyside nie.. Bukannya apa nak main dengan ladies Arsenal.. Dan Atikah pun duduk set time nak balik ke North London untuk saksikan game Arsenal vs Chelsea pulak.. Tapi maybe sempat tengok second half je kut.. Perlawanan Ladies Arsenal berlangsung pada pukul 8 malam lelaki pulak pukul 11 malam.. Nak parti lagi kalau menanglah.. So Atikah yakin dapat sampai waktu second half kut..

Tapi memang Atikah akan tengok game ini memandangkan Atikah pinjam kereta Gallas dengan Michael Schumacer sekali.. Hahah.. So sempatlah tengok game nie.. Ehh.. Kejap Michael Schumecar dekat Spain.. Ish3.. Sape jadi driver nie?? Ha!! Suruh Gallas jelah.. Heheh.. Okey jumpa di Emirates Stadium pada pukul 11 malam nanti dan pukul 10 malam di Lobahgooner.. Adios..

Comments

  1. yes!yes!yes!..berita yg plg gempak stakat ni..kalu betul lah ape yg uncle usmanov ckp ha ha dah nmpak dah season dpn cnfirm laa..kpd ikah thanks a lot krn berita gembira ini..muahh..err tp kalu kita mng mlm ni jgn la berparti pulak, mcm x sesuai jer, pecahkan belon kat umah je k..

    ReplyDelete
  2. sama2 onars.. heheh.. bukannya atikah pergi jumpa die pun.. tapi atikah dpt berita ini dari sumber yg boleh dipercayai.. apa salahnya berparti kalau ladies arsenal mng.. potong kek ke.. barulah gempak.. mana main pecahkan belon je.. hahah.. tapi kalau pasukan lelaki mng atikah pecahkan belon je.. hehe.. almaklumlah atikah kan player ladies arsenal.. captain pulak tu.. berangan pulak dah.. hehe..

    ReplyDelete
  3. wahh kan men lg ikah ni ye..xpe berparti lah tp kat umah je tau..berangan tu x salah asal tahu bertempat, ok pe ikah berangan, manala tau esok jd kenyataan..emm apapun yg ikah impikan semoga menjadi kenyataan..

    ReplyDelete
  4. aminnnn....... alah relaxlah onars.. atikah parti dekat umah je.. hahah..

    ReplyDelete
  5. official website arsenal still lg tak keluar kenyataan......

    ReplyDelete
  6. biasalah tu anonymous.. mereka nk kita pndi2 cari cerita dan teka.. nk tunggu official statement dlm laman web rasmi arsenal smpi dh basi cerita nielah baru nk kuar..

    ReplyDelete
  7. ikah...da tidur ye..frust sgt ke arsenal klh lg? sy pun frust gak ni, chelsea men bagus td ditambah pula pertahanan kita yg rapuh tu yg smpi 4-1 tu..tp memandangkan arsenal bukan berada pd kedudukan yg kritikal, jd kita amik jelah perkara ni sbg positif.. kay ikah..gudnite..

    ReplyDelete
  8. huhuhuuuuu...
    arsenal klh truk!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. jom2 bace update game semalam kat http://meriammalaysia.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil