Tevez gantikan Bendtner dan Van Persie??

Atikah terdengar khabar angin yang Wenger bersedia untuk membeli Tevez dengan harga 28 million!! Mangsanya ialah Bendtner yang mungkin dijual ke West Ham dengan harga 10 million.. Dengan Arsenal masih gagal untuk mencapai kata persetujuan dengan Van Persie selepas Van Persie mahukan 90,000 pound seminggu berbanding tawaran Arsenal sebanyak 70,000 pound seminggu..

Nampaknya kita bagaikan kehilangan 2 penyerang terajin kita iaitu Bendtner dan Van Persie.. Tevez juga rajin tapi Van Persie dan Bendtner merupakan yang terbaik.. Bendtner merupakan produk kelahiran akademi Arsenal.. Dan Van Persie pula masih terhutang budi dengan Arsenal..

Atikah mahukan kedua-dua penyerang ini kekal di Emirates Stadium.. Lupakan Tevez.. Atikah lebih sanggup kita ambil penyerang skuad simpanan kita daripada mempertaruhkan masa hadapan Van Persie dan Bendtner di Emirates..

Apa tunggu lagi board?? Berikan sahaja berapa yang Van Persie nak.. Die lebih rajin dan bayaran tersebut berbaloi untuk Van Persie berbanding Adebayor.. Jual si Adebayor bukannya Bendtner.. Ahhhhh.... Apa-apa pun Atikah harap ianya cuma khabar angin..

Comments

  1. alaahai xde ape la ni ikah..jgn fkr sgtlah,baik kita fkr masa dpn kita je..

    ReplyDelete
  2. alaahai xde ape la ni ikah..jgn fkr sgtlah,baik kita fkr masa dpn kita je..

    ReplyDelete
  3. tevezz?? hmm.. nampak cam menarik.. aku sokong ambik tevez..
    bentner?.. aku sokong jual ja kat kelab len.. x bagus pon.. bg free pun takpa..
    van persie?..harap2 beliau kekal..pasai bini dia cun..dan skillnya pun cun jugak..

    maaf ikah.. pendapat kanda ja tuh.. heheh

    ReplyDelete
  4. Tevez... Adoi aiiiiiii... Macam dah takde striker lain ke dalam dunia nie. Rumour yg paling busuk pernah aku baca. Kalau dia bagus, masa kat West Ham lagi dia dah tunjuk bagus. Mamat nie berlagak jer, nak main dgn kelab-kelab besar jer. Ada agenda kenapa dia sanggup join West Ham dulu. Please lah AW, jangan buat keje bodoh nie.

    ReplyDelete
  5. maaf.. aku tarik balik kenyataan aku kat atas tuh.. setelah puas bersembang ngan gabriel batistuta sebentar td kat kedai kopi.. segala2nya terbongkar mengenai tevezz... maaf sekali lg.. aku dah x sokong arsenal ambik tevezz atas sebab yg agak peribadi sifatnya.. tevezz.. maaf.. permohonan anda ditolak... tp kalu nak main jugak2 ngan arsenal.. starting gaji yg kami bleh bg ialah sebnyak RM812.52.. tahap SPM ja tuh.. wakakakaka..
    seperti yg aku katakan kat komen tajuk satu lg tuh...
    aku akan bawak asan wenga ronda2 naik gerek kot afrika.. byk bakat2 baru kat sana.. keeeper ada..defen ada..midfil ada..seteraike pun blambak yg canggih2..cuma depa tu gelap ja skit.. tp masih marbless..
    hat muslim pun blambak..bleh gak kita solat jemaah ramai2 bila habis training/game..

    ReplyDelete
  6. hahah.. biar permainan kita dirahmati allah.. tapi atikah rasa kita patut ketengahkan pemain england.. sbb skrg nie kan eufa nak buat 6+5..

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. ohhh no way man! I'll kick Arsene's ass if he replace my Nick and also Robin with Tevez! No way man! How dare him!

    mane boleh! Arsene nie tk pandai nak appreciate dorang langsong! Last night my father said that it must be great if Tevez and Vidic could get out from Manutd and join Arsenal, tp tk lah smpai kene kluarkan Nick ngan Persie! Apehal! hope that this news is fake! yeahh fake!

    ReplyDelete
  9. btw, setuju gile! Adepoyo should blah from Arsenal! both Nick and Persie tk yah blah. dorang kene stay :)

    ReplyDelete
  10. adebayoo...plese leave arsenal....
    we dont want u...

    ReplyDelete
  11. ssh tevez nk gi arsenal la. mana arsene nk cekau duit byr kat agent dia?? wenger punyer transfer kitty pon 13 juta je utk season dpn. harga tevez pon mau plng bangsat 25 juta

    tp kalo arsene dpt beli mmg bgs la. org x tau bola jer ckp tevez ni tnjk bgs padahal mamat ni mmg bgs. kalo x mcm mana dia kat west ham,single handedly dpt tlg west ham out of relegation.belum lg menang 2 league tittles n champions league.kesian org x pandai bola tu. bitter sungguh.

    aper2 pon aku hp sgt2 tevez stay kat man utd...
    champions champions glory glory man utd!!!

    ReplyDelete
  12. kehkehkeh..semutipoh ko mmg klaka la..mmgla die bgos mase kt west ham dlu tp mase kt man u aku tgk dh caca marba pmainan die..gelabah lebih...tgk kt west ham dlu ok jer..maybe sbb xslalu dpt starting line up kot tu yg xmnjadi kt MU tuh..dh nak abes season ni bru la kelibatnya dinanti2 plak..tp bg aku die ni biase je...van persie jauh lg bgus dr die...

    ReplyDelete
  13. Ahakz... Betol lah tu gundala. Kalau dah dekat nak habis season baru dapat adapt, pastu fans poyo cakap dia lah penyelamat West Ham, aku rasa dia lagi buta. Actually, dia nak cakap yg RED NOSE penyelamat karier Tevez kot, hanya RED NOSE yg boleh gilap muka Tevez kasi licin... Huhuhu.

    Beli players manure??? Players manure jer pandai bola??? Perghhhhh... Syok sendiri tahap cipan. Sapa lagi nak jual, Berbetov??? Lagi bitter mamat nie gi situ...

    ReplyDelete
  14. korg mmg slenge..tevez lg bagus drpd ronaldo..lg bagus drpd bendtner..arap2..tevez masuk arsenal..

    ReplyDelete
  15. apo kono ko ni jang slenge...
    ko ni sblh mne ni???
    ko mabok ko???

    ReplyDelete
  16. Aku rasa slenge nie fans Argentina kot. Tu yg beriya nak kan Tevez join gunners. Banyak lagi striker slenge oiiii... Napa lah Tevez gak yg ko idamankan, kat Emirates plak tu... Slenge benor ko nie... Hehehe

    ReplyDelete
  17. btl ckp ko slenge, org x tau tgk bola jer ckp tevez ni x bagus. tp biasa la ada mamat bitter n emo tahap meroyan tu tau dia je yg btui. org lain x betui. kesian arsenal ada fan mcm ni kuang kuang kuang

    mcm x biasa plak beli ex player man utd. silvestre tu nk ltk mana. mana ada player nk main utk arsenal. x caya tanya theirry henry miahahaha

    ReplyDelete
  18. Nie lah kalau dah tahap meroyan sampai aku gi mana pun sibuk lah ikut menyemak. Pastu tak puas hati kutuk players manure. Kalau dah pandai sangat, kenapa tak komen kat blog team pujaan lu tu. Takde org lah nak kutuk team lu tu kat sana...

    Kalau wa tak tau pasal bola pun, wa akan pastikan yg wa nie zero pasal team lain. Especially manure...

    Kehkehkeh... Nak tumpang glamour gak ke kat Silvestre. Esok kalau Ronaldiver blah, wa nak tau gak apa alasan lu. Lu ingat dia nak dok kat situ sampai tua ke???

    Kalau lu lain lah, org gi tempat baru, yg lu tak habis-habis ikut bontot wa... Cissssss... Busuk punya olang...

    ReplyDelete
  19. Hahahaha... aku ingat season yang tinggal saki baki akan merapatkan silaturahim semua peminat bola tapi tidak... wujud lagi ko kat sini wahai semutipoh a.k.a mat spender... sudah2 lah memang ler kat sini org akan kutuk team MU, Chelsea, Liverpool, dan rakan2 sewaktu dgn nya sebab nie blog Arsenal... yang ko nak meyiksa hati ko masuk blog nie kenapa???...
    Memang ler si Taik Lalat tak tahu pasal bola tapi berkaitan pasukan lain ler... terutama si teves tu sebab nama dia tak wujud pun dalam pemain simpanan mahupun akademi arsenal...
    Yang aku pelik ko nie semutipoh dalam blog team lain ko tak wujud tapi kat jugak yang ko minat... aku ada cadangan kalau ronaldo blah musim depan ko join jer ler fan real... tak pun ko ikut jer si tevez tu kemana dia pergi untung2 spender dia pun ko boleh kumpul...
    apa2 pun semutipoh... sebelum season nie tamat aku nak mintak maaf ler kalau ada kata2 aku yang menyinggung perasaan ko sebab tu semuanya sengaja hehehe...

    ReplyDelete
  20. bagi atikah bendtner jauh lebih rajin dari tevez.. bendtner mampu menolong bahagian pertahanan dan membuka ruang untuk pemain lain.. tevez atikah mmg menghormatinya kerana kesungguhannya untuk menjaringkan gol..

    tapi atikah x pernah terfikir untuk melihat tevez menyarung jersi arsenal.. lebih2 lagi dengan bayaran bernilai 28 million.. lebih baik simpan si bendtner daripada membazirkan wang memebeli tevez yg kadang2 x ikhlas nak main..

    x pun duit tu gunakan untuk membeli pavel progrebnyak mahu pun simpan je.. jay simpson lebih berhak berada dlm first team daripada mengharapkan tevez..

    ReplyDelete
  21. walaweh zb_bro,lama tul aku x bc karangan ko bai,best gak ko membina ayat.. Taik Lalat, aku wase semutipoh tu da berlapik ckit d nyer ayat skg ni jika comparekan ngan dlu2 tp mslhnya skg dia x tau jln kua drpd blog ni..kesian gak.. kpd semutipoh, kat sini mmg medan utk mengutuk team2 lain atau plyr2 yg x berkaitan dgn arsenal sbb ini adlh blog arsenal..ko akan rasakan seme posting kat sini x bleh diterima pakai sbb ko fan man u, aku wase fan kat sini xde mslh dgn kehadiran ko asalkan ko berhemah tp mslhnya x jd mcm tu..kalu ko anta je posting2 ko kat blog man u aku rs lg meriah kot, kat sana ko bleh kutuk arsenal sepuas2nya ataupun blog2 man u skg dah xde yg diupdatekan? xkan blog club hebat dan mng byk trofi mcm man u x diupdatekan kot.. macnilah aku akui tevez sorg plyr yg bagus krn kerajinannya dan finishing yg agak bagus jugak pd pandangan aku tp kami fan arsenal rs dia x sesuai utk berada di emirates.. aku rasa Taik Lalat xde dosapun ngan ko mmg betul lah agaknya ko ckp dia x tau apa2 fasal bola tp sekurang-kurangnya dia seorang fan arsenal yg tahu serba serbi tentang arsenal, byk gak maklumat yg kami dpt darinya dan itu dah memadai bg kami.. okay lah kpd fan arsenal aku sokong kalu AW nk beli progrebnyak,sorang striker ni cukuplah yg penting DMF ,CB ngan SB kene tmbah lebih..

    ReplyDelete
  22. Bro... manure bukan takde forum or blog. Bersepah-sepah satu dunia mcm fans dia gak. Masalah mcm aku ckp dulu, diorg rasa hebat dan kehebatan tu kena diraikan didalam blog tema lain. Mana yg tak celik IT, kat warung or kedai mamak lah tempat diorg perang mulut. Dan kehebatan tu harus digambarkan dgn kutukan dan kata-kata nista...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil