Tempat keempat sudah terjamin!!

Kemenangan 3-0 keatas Portsmouth semalam sudah cukup untuk kita memastikan tangga keempat digengam kita.. 13 mata mendahului Aston Villa.. Walaupun Arsenal kalah kesemua 3 baki perlawanan dan Aston Villa berjaya memenangi kesemua baki 4 perlawanan (termasuk perlawanan menentang Hull City) Arsenal akan terus berada di tangga keempat liga dengan kelebihan 1 mata..

Apa yang mahu dikatakan si bodoh sombong dan pak cik bongkak si Martin O'neill itu.. Dia dah berjanji akan mengucapkan tahniah kepada Arsenal.. Mana ucapan tahniah tu?? Atikah menanti ni.. Jangan nak memungkiri janji pak cik O'neill..

Itulah balasan kepada pasukan lain yang mengutuk kewibawaan Arsenal.. Padan muka Aston Villa.. Lain kali cakap guna otak.. Dan jangan sesekali memperlekehkan Arsenal.. Nescaya anda akan terus diulit mimpi yang ngeri dan malang jika anda masih sombong untuk mengucapkan tahniah..

Apa yang peminat Arsenal nak dengar dari pemain dan pengurus Aston Villa hanya satu.. Iaitu ucapan tahniah.. Terutamanya si pak cik Martin O'neill yang dah berjanji akan mengucapkan tahniah jika Arsenal berjaya mara ke Champions League musim depan..

Aston Villa sebenarnya akan memalukan nama hebat liga EPL dengan tertewas di pusingan kelayakan.. Piala UEFA pun x reti nak menang.. Nak mara ke Suku Akhir pun x boleh inikan pula ke peringkat kumpulan Champions League..

Blahla Aston Villa.. Kau semuanya x pandai main bola dalam peringkat tertinggi.. Harapkan tuah je buat ape.. Dahla pasukan yang x reti menepis segala tekanan dan harapan yang disandarkan.. Dah jelas pasukan Arsenal jauh lebih handal dari Aston Villa.. Pemain Aston Villa ni x patut diberi penghormatan ke dalam skuad kebangsaan.. Main bukannya bagus mana pun..

Tahniah Arsenal kerana berjaya menjamin tempat ke Champions League musim depan.. Teruskan menghambat Chelsea untuk tempat ketiga liga.. Untuk memudahkan kita mara ke peringkat kumpulan musim depan.. Kepada Aston Villa pergi mampuslah.. You're loser.. Musim depan gerenti duduk dalam zon penyingkiran.. Musim 2010/2011 kita akan menyaksikan Aston Villa bermain dalam liga kejuaraan.. Amin.....

Siapa setuju postkan komen anda.. Adois.. Semoga berjumpa lagi dalam post yang akan datang..

Comments

  1. betul tu atikah, mmg pedih ulu hati bila oneil kuarkan statement yg villa da jd big 4 n lg kuat dari arsenal.. sidwell siap tambah lg tu xde team yg takut ngan arsenal, mcm bagus sgt mamat ni..kalu x xkan chelsea tendang dia ke villa..villa big 5 pun x layak ni kan pula big 4.. pttnya everton pancung dia utk tempat ke 5 liga..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil